in ,

1 juli 2014: uw waterbelasting verdubbelt

Nou nou, poe poe, he he. Ze zullen er wel moe van zijn, in de . Van al dat besturen en regeren en beslissen wat goed voor u is. Gelukkig kunnen ze vanaf vrijdag twee maanden lang vakantieveren van uw , dus dat is mooi. Voor hun dan, u schiet er geen fuck mee op. Waar u ook niets mee opschiet is nog meer belasting, maar dat is dus wel precies wat er vandaag ook ingaat: een hele bups nieuwe wetten én belastingverhoging.

Het heeft de Tweede Kamer namelijk behaagd om het tarief van de drinkwaterbelasting te verdubbelen. Maar natuurlijk. Alsof we hier in nog niet genoeg betalen. Sowieso, belasting op een eerste levensbehoefte is gewoon pervers. What's next, betalen per 100 ademteugen? Trouwens, vergeet dat we dat gezegd hebben. Voor je het weet brengen we mensen politici die aan belasting verslaafde geldwolven op ideeën. Anyway. Het tarief gaat dus van 0,165 cent naar 0,330 cent. OP een jaar nog geen drie tientjes, maar daar gaat het niet om. Toen het afgelopen herfst deze maatregel aankondigde (met hulp en steun van Alexander ) heette het een ‘vergroenende maatregel‘ die vooral De Grootverbruikers zou treffen. Alleen raakt het De Grootverbruikers niet, want staatssecretaris Wiebes trok de maatregel vlak voor het reces in.

Lees verder via MWNW.

Photo by FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tekort UWV fondsen stijgt naar 8,8 miljard euro

´Verzekeraars bevorderen medicijntoegang niet´