in ,

1 taak: ‘wegwijzer’ stuurt 1800 marathonlopers compleet verkeerde kant op, 1 deelnemer loopt juiste route

composita / Pixabay

Er is onduidelijkheid bij lopers over de route van Utrecht Marathon. Alle deelnemers van de kwart marathon (tien kilometer en een beetje) zijn bij de Gansstraat de verkeerde kant op gestuurd en zijn op het parcours van de halve marathon beland.

Het gaat om circa 2000 hardlopers die verkeerd zijn gelopen. Op melden meerdere lopers en toeschouwers dat ze de verkeerde kant op worden gestuurd.

Organisator Golazo Sports Nederland heeft de lopers teruggeleid naar het juiste parcours, maar alle deelnemers hebben enkele kilometers te veel gelopen. Veel hardlopers hebben getraind voor een kwart marathon en niet voor een halve.

Anders dan de organisatie eerder meldde gaat het om 1800 lopers, die startten voor de kwart marathon.

Alleen de winnaar van de kwart marathon, Utrechter Jeroen Bakker, is op het juiste parcours gebleven: hij had twee motorrijders en een fietser bij zich. In totaal deden meer dan 6000 hardlopers mee aan de Utrecht Marathon.

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maar liefst 25% van hele EU-begroting gereserveerd voor ‘klimaatverandering’

Nederlandse aardbeien vol gif, tot aan blaren in de mond aan toe bij opeten