in , , ,

10.000 nieuwe asieleisers in afgelopen 36 uur

Het gaat hard:

10000 nieuwe asieleisers in 36 uurEn die 10.000 zijn alleen nog die die vanaf komen en gered moesten worden. Zo gaan we de door de EU gewenste 60 miljoen immigranten inderdaad wel binnenhalen! En PvdA en VVD, inclusief de vaste “gedoogpartijen” van CDA, D66, , SGP en ChristenUnie ondersteunen het EU beleid voor 60 miljoen immigrantenbeleid van de EU, dat betekent dat binnenkort 1 op de 8 Nederlanders een immigrant is.

Voor iedere migrant ligt gereed een vaste EU verblijfsvergunning!

De EU brengt de immigranten namelijk op de been op basis van beloftes in informatiecampagnes, overnamemechanismen en mobiliteitspakketten, reeds volledig gepland door de EU in 2008! Dit om Europese incest tegen te gaan, aldus de Duitse Minister Schauble. De integratie van die 60 miljoen jonge mannelijke moslimmigranten, dat is uiteraard verder aan u. Elke migrant die zich aanmeldt krijgt dus per direct een traject voor een permanent EU verblijfsvergunning en een heel pak rechten, toelages en uitkeringen. Ondertussen probeert de EU gratis vliegtickets te regelen voor Libiërs die een gratisland-wens hebben.

Weet daarbij dat de mensensmokkelaars in Libië al direct bij de start van de boottocht de Italiaanse kustwacht bellen om te vragen de asieleisende migranten vlak voor de kust van Libië op te komen halen, want de vlotten waarop de migranten het water in zijn geduwd zijn al vanaf de start zinkende en zeer zeker niet zeewaardig. EU taxi-bedrijf Frontex staat daarmee uiteraard in dienst van de mensensmokkelaars en met de mensensmokkel is daardoor tegenwoordig meer te verdienen dan met drugssmokkel. De EU smokkelt de mensen namelijk zelf, de mensensmokkelaars hoeven de migranten alleen nog maar het water in te duwen.

Het mag duidelijk zijn dat al deze asieleisers niet vluchten voor de oorlog in Syrië. En laat je niet misleiden, met “10.000 mannen, vrouwen en kinderen” wordt bedoeld 9994 jonge mannen, twee vrouwen en vier kinderen… de twee vrouwen en vier kinderen zijn uiteraard speciaal voor de foto-momenten toegevoegd. Bekijk de diverse foto’s zelf eens, zou ik zeggen, en tel de hoofddoekjes eens op de foto’s van de overvolle migrantenboten. De vrouwen en kinderen komen immers wel met gezinshereniging.

Ondertussen…

Ondertussen komt uiteraard ook het visum-vrij reizen van Turkije eraan, alle 80 miljoen Turkse inwoners mogen binnenkort visumvrij naar Nederland komen en hier eventueel gratis uitkeringen komen aanvragen die NL dan vervolgens ook verplicht van de EU moet toekennen. Iets dat Nederland dan ook netjes doet.

zelf noemt oktober als laatste ultimatum voor het toekennen van visumvrij reizen, want anders stuurt Dhr Erdogan persoonlijk alle (en meer) in Turkije door naar de EU. De dreigementen gaan dus rustig verder, en de naïeve onderhandelaars van de EU, die zelfook overtuigd zijn van de noodzaak van spoedige toetreding van Turkije tot de EU, blijvenimmer vrolijk lachend voor de camera. En met succes, de geschiedenis boeken worden op verzoek van Turkije herschreven.

Hoe dan ook, mogen we ons voorbereiden op heel veel meer uitkeringen.

CrK4TnxWAAMWZ9P

“Bijna 2 op de 3 bijstandsuitkeringen gaan naar allochtonen.”

 

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De EU wil meer van de vier “vrijheden” gaan belasten, eist nu km-heffing

Duitsers beginnen geld van rekeningen te halen en in kluisjes te stoppen