in ,

150 ‘feestende’ Eritreeërs veranderen Den Haag Centraal in oorlogsgebied, politie massaal gestenigd

Tijd voor een steenverbod

Den Haag Centraal werd gisteravond omgetoverd tot een oorlogsgebied. Een evenement van, voor én door Eritreeërs liep volledig uit de hand toen zo’n 100 tot 150 jonge Eritreeërs zonder toegangskaartje naar binnen wilden.

Toen ze werden geweigerd maar tóch naar binnen glipten, brak er geweld uit!

Lees je artikel de Telegraaf dan lijkt het om een stom uitgaansrelletje te gaan: ‘Vier agenten raakten gewond’ en ‘Bij de ongeregeldheden zijn vier personen aangehouden’ omdat  feest werd stilgelegd nadat enkele bezoekers zonder kaartje naar binnen kwamen’.

Daarna wordt wel gesproken over de 100 tot 150 man grote groep, en dat enkelen van hen met bijtwonden door ambulancepersoneel zijn behandeld.

Pakken we echter het Voorburgs Dagblad of zelfs Hart van Nederland erbij, dan zien we toch een iets andere situatie! Zalencentrum Kristal aan de Wegastraat in Den Haag blijkt af te zijn gehuurd door Eritreeërs (geen woord hierover bij de Telegraaf).

Meer dan honderd Eritrese jongeren komen op feest af, worden geweigerd omdat ze geen kaartje hebben en proberen tóch binnen te komen. Een aantal van hen is het gelukt, waardoor de beveiliging het feest stillegt.

Mensen die wél een kaartje hadden werden hierdoor boos, ze hadden immers netjes betaald voor een feest….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over pensioenen, leugenachtige politici en de almachtige DNB

Nieuwe 5G mini-documentaire waarschuwt voor het dreigende gevaar van 5G-antennemasten