in , ,

150 migranten bestormen Spaanse exclave Ceuta

pixel2013 / Pixabay

Zo’n 150  zijn vrijdag over het grenshek in het Spaanse Ceuta geklommen. De migranten vielen agenten van de Guardia Civil aan met zuur, stokken en haken. 11 agenten geraakten gewond.

Zo’n 150 migranten zijn vrijdagochtend over het grenshek tussen en de Spaanse exclave Ceuta geklommen. Het aantal migranten dat probeerde over te steken lag nog hoger.

Volgens politievakbond AUGC werd de stormloop “op een gewelddadige manier uitgevoerd, met confrontaties van man tot man en met behulp van haken, stokken en zuur”.

11 agenten gewond

11 agenten van de Guardia Civil geraakten gewond bij het incident. Tientallen migranten geraakten eveneens gewond. Verschillende migranten geraakten verstrikt in de prikkeldraad van het grenshek. Nadat ze door het hek waren geraakt, snelden de migranten naar het tijdelijke opvangcentrum van Ceuta.

De AUGC vraagt al jaren om extra manschappen aan de grensovergang. Ook wil de vakbond “meer rechtsbescherming” voor de agenten in Ceuta.

Daarnaast wil de AUGC dat de Spaanse regering een “standpunt inneemt over pushbackbeleid”.

Prikkeldraad

De dubbele omheining in Ceuta is zes meter hoog, 8,4 kilometer lang en voorzien van prikkeldraad. In augustus 2018 was er al een gelijkaardig incident. Toen …

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eind tijd
1 jaar geleden

De grote fout is dat regeringen niet zeer duidelijk stelling nemen en acteren !!!!
Dat kan alleen betekenen dat er krachten achter de schermen actief zijn die afdwingen dat immigartie wordt gedoogd. Dat betekent dat regeringen en overheden niet meer kunnen worden vertrouwd en dat burgers zelf hun land moeten beschermen omdat overheden in gebreke blijven inclusief de criminele niet democratisch gekozen EU in Brussel.

Wordt wakker mensen. Wij leven in bijzondere tijden. Wie meer wil weten :

https://galacticconnection.com/disclosure-david-wilcock-on-the-alien-agenda/?utm_source=Newsletter&utm_campaign=9a6803c721-The+Daily+Alternative+News+Source+Jan+6%2C+2018_COPY&utm_medium=email&utm_term=0_aebd2bb672-9a6803c721-147596205&goal=0_aebd2bb672-9a6803c721-147596205&mc_cid=9a6803c721&mc_eid=7ab3e1f447

Hoe Google je denken kan beïnvloeden, ongemerkt, onverantwoordelijk en onverbiddelijk

Koude Oorlog evacuatieplan van stal gehaald voor Koningin Elizabeth in geval van Brexit toestanden