in

1500 positieve coronatests nader onderzocht: ‘Het waren griepgevallen. We worden opzettelijk misleid’

De Ierse immunoloog en moleculair bioloog professor Dolores Cahill, verbonden aan University College Dublin, waarschuwt al enige tijd voor de nieuwe mRNA-vaccins.

Daarnaast overweegt ze de Ierse overheid aan te klagen. Waarom? In oktober vorig jaar zijn 1500 positieve coronatests gesequencet zoals dat heet.

In alle gevallen ging het om griepgevallen, aldus dr. Cahill.

Ze beschuldigt de regering van opzettelijke misleiding en wil juridische stappen ondernemen als haar eigen onderzoek dezelfde resultaten oplevert.

Ze vergelijkt de nieuwe mRNA-vaccins met ‘Russische roulette’. Als gevaccineerden enkele maanden na de injectie in aanraking komen met het coronavirus, zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een dodelijke cytokinestorm.

Het mRNA-vaccin zorgt ervoor dat lichaamscellen het zogeheten spike-eiwit van het coronavirus produceren. Als een nieuw coronavirus later het immuunsysteem activeert, ziet het de spike-eiwitten die het lichaam zelf heeft aangemaakt ook als gevaar en begint het de eigen lichaamscellen aan te vallen.

Het gevolg kan zijn dat organen uitvallen en dat mensen uiteindelijk sterven, citeerde Compact Online dr. Cahill.

80 procent van de gevallen

Ze waarschuwt verder dat de mRNA-vaccins het immuunsysteem verzwakken. Op basis van tests schat professor Cahill dat ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kwijtschelding belastingschuld : begin van het einde

‘Overheid weigerde slachtoffers van toeslagenschandaal jarenlang gratis rechtsbijstand’