in , , ,

2.000 documenten waarin Prins Andrew wordt beschuldigd van seks met Epstein’s ‘Sex Slaaf’ worden ontzegeld

Prins Andrew wordt geconfronteerd met zijn tijd in het vat terwijl het schandaal van Jeffrey Epstein zich langzaam ontvouwt, waarbij een duizenden geheime documenten bestelt met betrekking tot een vermeende Epstein-seksslaaf die naar verluidt gedwongen was seks te hebben met het Britse prins om te worden vrijgelaten.

Ongeveer 2.000 documenten uit een lasterzaak met Virginia Roberts, een vermeend slachtoffer van mensenhandel, worden ontzegeld na een uitspraak van het Amerikaanse hof van beroep deze maand.

Roberts, nu 35, beweert dat ze werd gedwongen door Epstein om seks te hebben met Prins Andrew in , New York en het Caribisch gebied.

Andrew, de hertog van York, werd gefotografeerd met zijn arm rond de taille van de toen 17-jarige in het huis van Ghislane Maxwell – een persoonlijke assistent van Epstein – in Londen in 2001, maar heeft de beweringen sterk ontkend.

De moeder van drie beschuldigde Epstein van het rekruteren van haar als een “seksslaaf” – en zei dat ze “was aangeschaft voor seksuele activiteiten” door Maxwell.

Roberts vervolgde vervolgens met succes Maxwell voor de aanklacht nadat zij haar een “leugenaar” had genoemd en de documenten werden verzegeld volgens een juridisch argument.

Maar de uitspraak eerder deze maand bij het Amerikaanse Hof van Beroep hoorde hoe het recht van het publiek om te weten zwaarder woog dan de privacyrechten van mensen die geheimen wilden bewaren.

EPSTEIN AANKLACHTEN

Via The Sun: The Duke of York, 59, heeft eerder kritiek gekregen op zijn relatie met de kindermisbruiker en werd gefotografeerd in december 2010 met hem in Central Park tijdens het  wandelen.

Deze foto werd gemaakt tijdens het vierdaagse verblijf van Andrew in Epstein’s 77 miljoen dollar tellende herenhuis in Manhattan – kort nadat de bankier was bevrijd uit de na een eerdere veroordeling voor kinderhandel in Florida.

Het is ook gebleken dat hij in 2001 met Epstein in Thailand op vakantie ging en hem uitnodigde om in Windsor Castle en het landgoed van de Queen’s Sandringham te verblijven.

Epstein’s landhuis aan de Upper East Side van Mahattan, waar naar verluidt de partij plaatsvond, werd afgelopen weekend overvallen door .

Officieren vonden foto’s van naakte vrouwen van wie sommigen minderjarig leken te zijn, aldus openbare aanklagers.

De miljardair hedge fund manager wordt beschuldigd van het onderhouden van een “uitgebreid netwerk van minderjarige slachtoffers” – sommige zo jong als 14.

Hij wordt geconfronteerd met 45 jaar cel als hij schuldig wordt bevonden in alle opzichten.

Het paleis zei: “Het wordt nadrukkelijk ontkend dat Andrew enige vorm van seksueel contact of relatie met Virginia Roberts had. Elke bewering van het tegendeel is onjuist. “

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duitse vaccinatieweigeraars krijgen per 2020 een geldboete tot 2500 euro

Nieuwe MH17-documentaire “Call for Justice” met andere belangrijke getuigen