in

200 Artsen in EU: ‘Stop met HPV-vaccineren’

Meer dan 200 artsen en specialisten in Europa roepen de EU op, om met onmiddellijke ingang de routinematige toediening van HPV-vaccinaties te stoppen. Dit zou moeten gebeuren, totdat de veiligheid en de effectiviteit van deze zijn bewezen.. Zijn ze dat dan nog niet, zul je je afvragen? NEE, dat zijn ze dus niet.. Maar inmiddels is er wel een grote Big Pharma-gestuurde campagne onderweg om ook jongens van 10 to 15 jaar te gaan vaccineren met hetzelfde HPV-.. ! Wanneer deze kul gaat stoppen? Wanneer wij het willen. Deze 200 artsen zijn wellicht het ‘goede voorbeeld'..?

Het blijkt dat het HPV-vaccin, dat baarmoederhalskanker zou moeten voorkomen, niet langer wordt aangeraden door gezondheidsautoriteiten in Japan. Maar heftiger nog: er zijn reeds lopende juridische claims ingediend bij rechtbanken in Spanje, Frankrijk en India, voor schade toegebracht door het vaccin. Het is voor ons onvoorstelbaar, dat een middel dat simpelweg en op z'n zachtst gezegd ‘ter discussie staat', gewoon ook nog door het en de Gezondheidsraad wordt aanbevolen..?! Is het niet zo dat bij de geringste twijfel over veiligheid en werkzaamheid, een middel voorlopig in ‘quarantine' gezet zou moeten worden?
De Europese artsen, onder leiding van Dr. Philippe de Chazournes, willen een moratorium (stilstand) van het gebruik van vaccingebruik in de EU-lidstaten, waaronder dus ook Nederland. Dit zou pas mogen worden opgeheven, wanneer een onafhankelijke commissie de veiligheid EN effectiviteit van de HPV-vaccins heeft vastgesteld. In een petitie die deze 200 artsen aanboden aan mevrouw Marisol Touraine, de EU-minister van Sociale Zaken, vragen de artsen om deze commissie, die onderzoek moet doen naar de rechtvaardiging van het gebruik van de HPV-vaccins, naar de voordelen . de risico's en de ethische dimensies van het gebruik van dit vaccin.

Lees verder via: WantToKnow.nl

Photo by VCU CNS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LOL: Timmermans waarschuwt terroristen via Facebook

1 valk redden is strafbaar, 100 valken doden is duurzaam en krijgt applaus Vogelbescherming