in , ,

2022: een vaccinatiepaspoort… EU houdt zich stil over obscure documenten

De had maanden voordat de coronapandemie uitbrak al een routekaart voor vaccineren klaarliggen. Verrassend. De routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort voor -burgers zal voorstellen.

Het 10 pagina’s tellende document, dat in het derde kwartaal van 2019 voor het laatst is bijgewerkt, werd op 12 september gevolgd door een Global Vaccination Summit georganiseerd door de Europese Commissie en de .

De opstellers van het document klagen dat de wereldwijde vaccinatiegraad daalt door ‘gebrekkige toegang, vaccintekorten, onjuiste informatie, onderschatting van ziekterisico’s, minder vertrouwen in de waarde van vaccins en desinvesteringen’.

Ze komen met 10 stappen om ‘iedereen te laten profiteren van de kracht van vaccinatie’. In werkelijkheid zullen vooral de farmaceutische bedrijven hiervan profiteren, schrijft Daniele Pozzati voor de Strategic Culture Foundation.

In juli 2017 werden bijvoorbeeld 12 kindervaccinaties in verplicht. Na dit besluit stegen de prijzen van de vaccins met 62 procent. De vaccinmarkt is ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Regering start met 5G frequentieveiling ondanks serieuze waarschuwingen; nieuw rapport zeer kritisch over ICNIRP

Loonsverhoging van 1 juli gaat niet door, heeft de vakbond geritseld met de werkgever