in , , , ,

24 november: Officiële EU ratificatie van Oekraïne-verdrag ondanks onze NEE

De officiële toenadering met Oekraïne gaat voltrekken, ondanks een duidelijk Nee van de Nederlandse bevolking, gaat de EU ongestoord verder.

OK, er moest een stevig oorlog voor worden gestart en een marionetten-regering voor worden aangesteld om Oekraïne daadwerkelijk te kunnen annexeren, maar… Succes! De ratificatie van het volledig rechtsgeldig democratisch weggestemde Oekraïne-verdrag volgt op 24 november.

De Nederlandse politiek vindt het helemaal prima dat de EU bij deze officieel een dictatuur blijkt, want de overheid wil maar wat graag nivelleren met Oekraïne en EU brede samenwerking met het aldaar gevestigde atoomenergie grootbedrijf. Vergis je niet, dit verdrag gaat voor een flink deel over , knap buiten het nieuws gehouden trouwens. Overigens zijn grote delen van het verdrag al geruime tijd operationeel, maar dat terzijde.

Daar verdwijnt de democratie

Daar gaat je geld, daar komen de Oekraïners, de politieke samenwerking én de militaire samenwerking met dit ex-Rusland-land op de grens van Rusland. En de Nederlandse ? Who gives a f*ck!? De EU is immers expliciet uitgesproken géén democratie, dus … who cares wat een paar Nederlanders vinden in een referendum.

De EU moet, boven alles. Inclusief boven de eigen regels. There is no alternative, resistance is futile. Zo wordt het associatieverdrag gewoon via de achterdeur ingevoerd.

index

Recht tegen de wens van de bevolking in: Welkom in de die heet de EU! Het is het grootbedrijf tegen de bevolking, en het grootbedrijf wint met ruime marge. This shit has got to go!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bu
4 jaren geleden

Je moet die smerige KK Zionisten [rioolratten ] in hun portemonee pakken, hun huizen uitlokken -vervolgens in elkaat trappen- desnoods doodschoppen.
..
Er bestaat geen Democratie en Rechtstaat meer -= “wordt eens wakker””

Martin K.
4 jaren geleden

Een referendum is dus niets meer dan schijndemocratie. Wij hebben niets te zeggen, zijn lijfeigenen van Europa. Een nieuwe dictatuur is opgestaan.

Lang leven Europa met de hand omhoog!

Nu nog wachten dat we in een grootschalige oorlog met de Russen worden betrokken.
Na al die jaren nooit iets geleerd van de geschiedenis, diep triest, Rutte.

Onverwachte wending: België ondertekent CETA-vrijhandelsakkoord niet

Plasterk blijft de privacybescherming van DigiD maar uitstellen