in , , , , ,

25 Januari 2020: Wereldmars tegen 5G in Amsterdam

5G, hoe zit het daarmee?

Op 25 Januari zal er een vreedzame mars gelopen worden tegen de invoering van 5G, of liever gezegd: er wordt gelopen vóór handhaving van het voorzorgsprincipe.

“In geval van risico op ernstige of onomkeerbare schade, moet de afwezigheid van absolute wetenschappelijke zekerheid niet als excuus dienen voor het uitstellen van effectieve maatregelen om aantasting van het leefmilieu te voorkomen…”

Bovenstaande is een citaat uit het voorzorgsprincipe, opgesteld tijdens de conferentie over de biodiversiteit van Rio (1992)

Het voorzorgsprincipe wil zoveel zeggen als: Zolang de veiligheid van 5G voor mens, dier en plant níet wetenschappelijk is aangetoond, moet men ook níet tot 5G-plaatsing overgaan.

Onze regering heeft dit voorzorgsprincipe al jaren geleden aan haar laars gelapt, aangezien er al testen gedaan worden met 5G-masten. Niet dat veel mensen dat weten, maar dat is ook de bedoeling. Daar komt alleen maar onrust van, zullen veel gemeentes gedacht hebben. Invoering van 5G is onderdeel van de 17 duurzame werelddoelen, die zouden leiden tot een betere en duurzamere wereld. (zie nummer 9:) Klinkt allemaal heel mooi, maar is dat wel zo?

En hoe zit het eigenlijk met de ?

Uit betrouwbare bron hoorde ik, dat in Brazilië 5G in handen is gevallen van het leger en ze op die manier alle inwoners in de gaten houdt. Over privacy gesproken…

Wil ook die kant op?

Magali Koelman, schreef onlangs een helder artikel over de invloed van 5G op onze gezondheid. Ook stelde zij een smeekbede op die ondertekend is door 376 wetenschappelijke ondertekenaars. Duitse artsen voerden een paar maanden geleden actie in Stuttgart. Dat is goed om te horen, maar waar blijven onze Nederlandse artsen?

Voor zorgprofessionals, journalisten en politici die wetenschappelijke experts over dit onderwerp willen horen praten zijn er lezingen op youtube van professor Martin L. Pall, professor Olle Johansson, epidemiologe Devra Lee Davis, medisch dokter Sharon Goldberg, Drs. Jan van Gils en doctor Hugo Schooneveld en anderen.

Een recent Nederlands interview met de voorzitter van de stichting EHS is hier te zien. En notabene de voormalig baas van microsoft Canada heeft in het openbaar gewaarschuwd voor 3, 4 -en 5G.

Ook de bekende organisatie Friends of the earth, waar Milieudefensie ook onderdeel van is, deed een paar maanden geleden eveneens een oproep om 5G te stoppen. Een compilatie van acties die afgelopen jaar wereldwijd plaats vonden kan je hier bekijken.

Dat ook bijen en andere de weg kwijt raken van electrosmog, wordt al jaren onder het tapijt geveegd. Met 5G wordt dat niet minder, maar eerder méér.

Lees: “; van walhalla voor bijen naar 5G techneutenstad

Dus bijen-imkers, waar blijven jullie?

Bijgaand heb ik enkele flyers toegevoegd om te delen met je omgeving. En sla vooral de jongeren niet over. Alle Greta’s en Naomi’s zijn welkom om mee te lopen.

mijn eigen flyer,(als pdf bijgevoegd) flyer Eerlijk over straling, flyer van alertgroepen (als pdf bijgevoegd), flyer van Mine Yapar

Komt allen naar de mars!

Meld je aan via het volgende emailadres afkomstig van deze site [email protected]

Ik wens een ieder plezier en succes met de voorbereidingen!

Alle dikgedrukte links:

vreedzame mars: https://stop5ginternational.org

de 17 werelddoelen: https://www.sdgnederland.nl/sdgs/

(zie nummer 9): https://www.globalgoals.org/9-industry-innovation-and-infrastructure

artikel:https://www.despecialist.eu/nl/opinies/elektromagnetische-velden-en-straling-de-biologische-effecten-bestaan-het-voorzorgsprincipe-ook-het-is-hoog-tijd-om-het-te-beginnen-toepassen.html

smeekbede: https://www.hippocrates-electrosmog-appeal.be/signataires?lang=nl

actie: https://stralingsbewust.info/2019/10/30/artsen-protesteren-tegen-5g-in-stuttgart-hoog-tijd-voor-actie-in-nederland/

hier: https://www.youtube.com/watch?v=PJojSMh7jig

de voormalig baas van microsoft Canada: https://www.youtube.com/watch?v=h4TdY344Now

Friends of the earth: https://vimeo.com/359741674

hier: https://www.youtube.com/watch?v=aLxeBuz0suM&t=

“Amsterdam; van walhalla voor bijen naar 5G techneutenstad”: https://jdreport.com/amsterdam-van-walhalla-voor-bijen-naar-5g-techneutenstad/

mijn eigen flyer: voeg ik bij als pdf

flyer Eerlijk over straling: https://www.globalgoals.org/9-industry-innovation-and-infrastructure

flyer van alertgroepen: voeg ik bij als pdf

het volgende emailadres: [email protected]

deze site: http://stralingsbewustamsterdam.nl/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goed nieuws? 5G werkt in de praktijk niet goed

Trap er niet in! CDA-minister en vicepremier Hugo de Jonge doet een Ruttetje: ‘Aantal huidige migranten is te hoog!’