in

4 piloten British Airways in korte tijd overleden: is er een link met de prik?

Question Mark Face Mask Globe  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

In korte tijd zijn vier piloten van British Airways overleden. Er gaan geruchten dat de sterfgevallen gelinkt kunnen worden aan de coronavaccinatie. Is dat het geval?

In een geluidsopname die verspreid wordt op Facebook, Instagram en Twitter zegt een man dat er ‘in de afgelopen zeven dagen drie piloten van British Airways zijn overleden’.

“De eerste twee waren 40- en 50-plusser, en deze man, een dertiger, was kerngezond en had geen onderliggende aandoeningen. Hij haalt zijn tweede prik en is binnen enkele dagen dood, net als die andere twee,” zegt de man, die toevoegt dat ‘slechts 10 procent van de piloten in staat zal zijn om te vliegen’, omdat bijna 90 procent van de piloten van British Airways gevaccineerd zou zijn.

Reactie van British Airways

Op Twitter circuleren condoleanceregisters naast ingelijste foto’s van de vier piloten. Een woordvoerder van de vliegmaatschappij heeft bevestigd dat er recentelijk vier piloten zijn overleden en dat de condoleanceregisters echt zijn, maar zei er ook bij dat de overlijdens niet gelinkt zijn aan de vaccins.

https://twitter.com/TheThin59129130/status/1405468219998150658?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1405468219998150658%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2F4-piloten-british-airways-in-korte-tijd-overleden-is-er-een-link-met-de-prik%2F

The Awareness Foundation zocht via Twitter contact met British Airways. Een woordvoerster, Julie, zei dat er geen verband is tussen de vier sterfgevallen, maar bevestigde opnieuw dat er …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
yellow and black tissue roll

De killer in de bloedbaan: het “spike-eiwit”

profeet klaus schwab great 11zon

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin agenda van de globale elite