in , , , ,

40 Jaar multikul in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen

Sinds 40 Jaar is Zweden een multicultureel land. Sindsdien is de criminaliteit geëxplodeerd.

Het Gatestone- Instituut geeft aan: “40 Jaar nadat het Zweedse parlement eenstemmig besloot, het voormalig homogene land naar een multicultureel Zweden te transformeren, zijn de criminaliteitscijfers met 300 procent, en de verkrachtingen met 1472 procent toegenomen.”  

Afgelopen weekeinde is in Uppsala een Zweedse urenlang door drie mannen met migratieachtergrond verkracht.

De daders zonden hun daad met een webcam ‘live’ uit, binnen een besloten Facebook- groep. De verkrachting was urenlang ‘live’ via internet te zien.

Geschokte kijkers waarschuwden daarop de . Pas toen deze arriveerde op de plaats van misdaad, kon een einde aan de publieke marteling van de vrouw worden gemaakt en kwam ook een einde aan de live- uitzending van een niet ondenkbare marteldood.

De 3 mannen werden gearresteerd.

 

https://www..com/watch?v=yyfprZZB-Lc

 

“Zweden – De verkrachtingsmetropool van het westen”

Deze gewetenloze verkrachting betreft evenwel slechts het topje van de ijsberg: Zweden heeft al tamelijk lang een werkelijk enorm,  en steeds verder groeiend verkrachtingsprobleem. Waarnemers verklaren het verkrachtingsprobleem uit de buitenproportionele uit niet- westerse landen.

In 1975 besloot het parlement in Stockholm, dat Zweden zich voor multiculturele immigratie moest openen. In datzelfde jaar werden 421 verkrachtingen aangegeven. In 2014 waren er volgens de Zweedse “Nationale Adviesraad voor Criminaliteitspreventie” 6620 verkrachtingszaken, zo meldt de “Bayern-Kurier“. Deze opgaande trend zal zich de komende jaren niet veranderen.

Volgens becijferingen van de conservatieve denktank uit New York,  “The Gatestone Institute,” zijn “40 jaar nadat het Zweedse parlement unaniem besliste om het voormalig homogene Zweden in een multicultureel land te veranderen, de geweldsmisdrijven met 300 procent, en de verkrachtingen met 1472 procent toegenomen.” De cijfers publiceerde het instituut in een studie onder de titel: “Zweden – De verkrachtingsmetropool van het westen.”

- columnist David Goldman schreef daarover in de internetkrant  ‘Asia Times’: ondanks de wijdverbreide gelijkheid en gelijke  berechting der geslachten, is Zweden “voor vrouwen het gevaarlijkste land buiten geworden, met een verkrachtingsfrequentie die 10x hoger ligt dan bij haar Europese buren.”

Raadslid over ontwikkelingen in Zweden:

Na de groepsverkrachting in Uppsala sprak gemeenteraadslid Mia Akerblom over de toestand in Zweden. Zij is in het land geboren en kent de situatie heel precies. In een gesprek met de Oostenrijkse krant “Wochenblick“ vertelt Akerblom over Zweden’s ontwikkeling in de laatste decennia en over haar eigen ervaringen.

“Ik heb angst om mijn kinderen. Ik hoop niet dat Oostenrijk zoals Zweden wordt.”

 

 

Lees verder bij de Bron: Nachthemel.nl 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cyberdefensie ontleed: Gratis dossier, cyberveiligheid op het hoogste niveau

Poep aan onze NEE: Wetsvoorstel over inwerkingtreding Oekraïneverdrag ingediend