5 schietpartijen in 4 dagen: Amsterdamse raad schrikt wakker en wil spoeddebat

Fijn dat linkse beleid en dan met camera’s als oplossing, tja..

De afgelopen dagen is de hoofdstad het toneel geweest van een reeks schietpartijen. De voltallige gemeenteraad wil daarom een spoeddebat met burgemeester Halsema.

Een opsomming: Op donderdag 8 augustus 2019 vond bij de flat Hogevecht een schietpartij plaats waarbij een 28-jarige man om het leven is gekomen.

Op zaterdag vond op zowel IJburg – waar twee personen gewond zijn geraakt en met politiebegeleiding naar het zijn gebracht, en in Zuidoost aan de Dickenslaan een schietpartij plaats. Bij beide geweldsincidenten werd de traumahelikopter ingezet.

En op zondag werd er geschoten in Geuzenveld, waarbij een kogel een woning heeft geraakt. In de nacht van zondag op maandag is er geschoten aan de Hoofdweg, vlakbij het Mercatorplein, waarbij een kogel dwars door de muur van een woning ging.

Fractievoorzitter Don Ceder van de maakt zich ernstig zorgen over de schietpartijen in de stad en de veiligheid van Amsterdammers….

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat de vrijgegeven gerechtelijke documenten van Epstein zaak onthullen over Trump

Ebola is nu te genezen! Met natuurlijk weer … vaccinaties!