in ,

55% van de Nederlanders wil einde “intelligente lockdown”

Een groeiende meerderheid Nederlanders wil dat er een geleidelijk einde komt aan de “smart” lockdown, zelfs als het besmettingsrisico door het virus groot is.

Daar tegenover staat een krimpende groep ( 50% naar 35%) die wil dat het land op slot blijft, totdat de Chinese Griep zo goed als compleet is verdwenen.

Meest opvallend is de sterke toename de roep om een Exit-strategie, uit de lockdown, onder 65+ers, (28% naar 49%) in de laatste drie weken.

Een meerderheid van de Nederlanders kent nu iemand die Corona (vermoedelijk) heeft gehad, maar zijn steeds minder bang om zelf besmet te raken.

*DISCLAIMER: De peiling is meer een indicator van de richting waarin de Volksopinie beweegt, niet zozeer van accurate cijfers. Het blijft immers Maurice de Hond.

Bijvoorbeeld, dat maar 6% direct wil stoppen met “smart” lockdown is verdacht laag, gezien wat er onder het Volk leeft over dit onderwerp op sociale media (aggregaat van meningen) lijkt 6% een duidelijke onderschatting.

Lees verder bij de bron: commonsensetv.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Worden we nou in de maling genomen? Korea lijkt corona te verslaan, zonder lockdown!

Volkert van der Graaf volgende maand volledig vrij; familie Pim Fortuyn weet van niks