in ,

55% van de Nederlanders wil einde “intelligente lockdown”

Een groeiende meerderheid Nederlanders wil dat er een geleidelijk einde komt aan de “smart” lockdown, zelfs als het besmettingsrisico door het virus groot is.

Daar tegenover staat een krimpende groep (van 50% naar 35%) die wil dat het land op slot blijft, totdat de Chinese Griep zo goed als compleet is verdwenen.

Meest opvallend is de sterke toename van de roep om een Exit-strategie, uit de lockdown, onder 65+ers, (28% naar 49%) in de laatste drie weken.

Een meerderheid van de Nederlanders kent nu iemand die Corona (vermoedelijk) heeft gehad, maar zijn steeds minder bang om zelf besmet te raken.

*DISCLAIMER: De peiling is meer een indicator van de richting waarin de Volksopinie beweegt, niet zozeer van accurate cijfers. Het blijft immers Maurice de Hond.

Bijvoorbeeld, dat maar 6% direct wil stoppen met “smart” lockdown is verdacht laag, gezien wat er onder het Volk leeft over dit onderwerp op sociale media (aggregaat van meningen) lijkt 6% een duidelijke onderschatting.

Lees verder bij de bron: commonsensetv.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel Gerrebrands
10 maanden geleden

Wordt tijd dat ze stoppen met deze bangmakerij van het volk en de lockdown geheel afschaffen. Er is een lockup nodig van de gehele regering.

scherpschutter1943
10 maanden geleden

Welke mensen willen dat het land op slot blijft? Laat me raden. Ambtenaren die thuis werken en toch wel hun complete salaris ontvangen. Anderen in de semioverheidssfeer of subsidie slurpende instellingen. Gepensioneerden en mensen met een geregeld inkomen uit aandelen of vermogen. Maar niet jan met de pet, die kan direct nmaar de bijstand, dus te wein ig om van te leven en te veel om dood te gaan.

Dennis
10 maanden geleden

Heb een neef, ook al weer 55 jaar oud, die heeft het gehad, hij heeft bovendien zwaar COPD door zijn leven lang stevig te roken, hij was flink grieperig, nog benauwder, dus onderliggend ziekte, hij is helemaal genezen hoor, en nu immuun, voor een jaar waarschijnlijk, minder als één procent van de zieken overlijd er aan, zwaar zieke mensen boven de 80 meestal, die toch al met één been in het graf stonden, moeten we daarvoor de hele economie in laten storten? Miljoenen mensen hun levenswerk kapot zien gaan? Een vreemde wereld!

JD
10 maanden geleden

Dat vindt ik ook heel nederland lijdt er nu onder dankzij de de 2e kamer,ne vooral met 1,5 meter afstand, wie dat? denkt wel niemand het is ook een bangmakerij, alle hoge mensen verdienen allen heel veel geld en wij bijna niets, sommige mensen geloven daar in, en weet je ik heb een video gezien he van een jongen die zegt dat het van de 5G want eerder was het 4G toch nu is vervolg 5G dus ik hoopt dat er heel veel mensen deze berichten gaan lezen? en nu de 5G schadelijk is voor de mensheid doet de regering er helemaal niets aan? mensen durven niet eens op te komen? JD

G van Peet
10 maanden geleden

Men moet eens ophouden met dat 5g gezeur. Kijk op de ookla kaart. Wij hebben geen 5g, Duitsland minimaal, etc.Landen geheel zonder 5g hebben net zoveel corona.

Worden we nou in de maling genomen? Korea lijkt corona te verslaan, zonder lockdown!

Volkert van der Graaf volgende maand volledig vrij; familie Pim Fortuyn weet van niks