in , ,

5G, de kroon op de zorgkosten

mohamed_hassan / Pixabay

Is het jou ook wel eens opgevallen dat bijna alle nieuwsberichten in de reguliere media over de gezondheidsrisico's van en 5G heel erg op elkaar lijken?

Het standaard bericht begint met een zielig ervaringsverhaal van een die ‘bang, verward en overbezorgd' is, bij voorkeur met een foto erbij van iemand met een aluminiumhoedje op.

Daarna wordt het standaard overheidsstandpunt klakkeloos overgenomen met het statement ‘dat straling binnen de normen volgens de overheid volkomen veilig is, dus slaapt u rustig verder'.

De overweldigende hoeveelheid feiten en argumenten dat dit volstrekt niet waar is, wordt voor het gemak hardnekkig genegeerd. De journalistiek lijkt zo meer een propagandakanaal van de overheid te zijn geworden.

Gelukkig ontstaan er vanuit de zelf ook steeds meer onafhankelijke nieuwsvoorzieningen die wel verder durven/willen kijken. Burgerinitiatief De Andere Krant lanceerde tijdens de wereldwijde 5G Protestdag op 25 januari bijvoorbeeld alweer de vierde papieren editie van hun krant met dit keer als thema Gezondheid.

In deze editie staat onder andere een uitgebreid informatief artikel van Benjamin Adamah over de andere kant van straling en 5G. Onderstaand het artikel om toch ook een ander geluid te laten horen.

5G, de kroon op de zorgkosten

Illustratie: De Andere Krant

“Als je in een willekeurige trein of metro stapt, dan zit iedereen wezenloos op z'n schermpje te scrollen. Social media-posts, dag in dag uit, waar niemand iets van wil missen. Er bestaat al een term voor deze verslaving: FOMO, de afkorting van Fear Of Missing Out.”

De overheid, vooral Economische Zaken, D66, PvdA en VVD hebben hun werk goed gedaan om het echte leven tot iets abstracts te maken en de surrogaatversie op schermpjes tot werkelijkheid, met alle van dien.

Die hele smartphone-zombificering was overigens al wereldwijd gepland in april 1996. Lees maar:

“…ze zijn alleen onafhankelijk als een enkele entiteit op het internet, omdat ze volledig afhankelijk zijn van het net om te functioneren. Ondanks de allure van het elektronische fake-leven, is het een gemeenschappelijke droom om “los te koppelen” en een tijdje alleen te zijn… maar de gedachte om de laatste info-update te missen, is te enerverend. Psychologen hebben deze neurose gecategoriseerd als ‘infolepsis', een toestand bestaande uit een doorlopend en oncontroleerbaar verlangen naar informatie. Mensen communiceren vrijuit op het net, maar velen zijn ook isolationisten geworden, niet in staat om oog in oog te communiceren.”

Bovenstaande citaat komt uit: ‘Alternate Futures for 2025: Security Planning to Avoid Surprise‘, een futurologische studie in opdracht van het US Department of Defense. In deze studie rept men ook over een sterke toename van behoefte aan menselijke donororganen als gevolg van de schadelijke werking van de straling van draadloze apparaten.

Moscow signal XXL

Het is mogelijk niet voor niets dat D66 onze lichamen onteigende in hetzelfde jaar dat D66- het laatste stukje democratie om zeep hielp. D66-politici Els Borst (erelid Gezondheidsraad) en Laurens-Jan Brinkhorst hebben UMTS er destijds met politiek, in plaats van wetenschappelijk onderbouwde brieven aan de gemeente doorgedrukt.

Een groep internationale medische wetenschappers, bij elkaar 268, hebben recent een waarschuwing naar de politiek verstuurd waarin ze nadrukkelijk oproepen 5G te stoppen.

Bijzonder verontrustend is dat 5G onze zuurstofopname lijkt te verstoren en de kans op

Lees verder bij de bron: StralingsBewust – Verzamelpunt voor informatie over straling


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Te naïef over privacy? ‘Onze kinderen gaan ons dit later verwijten’

Hoe overheid en media in Amerika zinspelen op een mislukte 2020-verkiezing