in , , ,

5G experimenten in Den Haag: honderden vogels vallen massaal dood uit de bomen

dead birds 1541163723
3345408 / Pixabay

Ongeveer een week geleden, de vele dode vogels die spontaan dood neervielen in een park in Den Haag waarvan iedereen hoopte dat dit misschien een éénmalig incident zou zijn. Helaas….

Blijkt nu dat er weer een groot aantal dode spreeuwen zijn gevonden:

Een week na de laatste massale spreeuwensterfte in het Huijgenspark in Den Haag zijn er opnieuw tientallen dode spreeuwen gevonden. De Dierenambulance spreekt over zeker 150 nieuwe vogellijkjes. Daarmee komt het dodental op 297.

Ook nu weer hetzelfde verhaal: niemand heeft enig idee wat de oorzaak kan zijn van deze plotselinge vogelsterfte. Totdat je gaat kijken wat er gebeurde vorige week toen die vogels dood neervielen.

Op de hoek hoefkade staat op het dak van HS telecenter een nieuwe 5G mast , laag op het dak niet zichtbaar. Er werd een test gedaan, dit ivm met het station Hollands spoor om te kijken hoe groot het bereik was en of er geen nadelige apparatuur schade zou ontstaan op en rond het station

Meteen erna vielen de vogels massaal dood uit de bomen. En de eenden die zwommen op het zieke / van maanenkade en pletterijkade schenen ook heel raar te reageren heb ik gehoord. Alsof ze ineens simultaan hun kop onderwater deden om aan de straling te ontsnappen en sommige wilde wegvliegen en storten neer op straat of in de gracht.

Vrijwel op hetzelfde moment dat die dieren dood neervallen, wordt in de buurt van station Holland Spoor getest met een 5G zendmast.

xxx

Wat meer informatie over die 5G test vorige week:

Inmiddels (30-10-2018) enige nadere informatie ontvangen. De vogels die massaal dood neervielen zouden het slachtoffer zijn van een experiment, op die dagen in Den Haag uitgevoerd, waarbij RF straling getest is met een piek frequentie van 7,40 GHz. Deze informatie komt van één bron en zou nog bevestigd moeten worden, indien mogelijk.

Niet duidelijk is op dit moment of er nu weer tests met 5G zendmasten zijn uitgevoerd, maar tot nu toe wijst alles wel in de richting van 5G als meest waarschijnlijke oorzaak.

Al eerder gebeurde er gekke dingen zoals met koeien in het Groningse Loppersum vorig jaar, waar ook werd getest met 5G. Maar ook hoe in Zwitserland een complete kudde koeien zich in een ravijn stortte toen daar werd getest met 5G.

Lees de rest van dit verhaal verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eh 7jiz5g64

Klimaatdebat: Stop deze absurde gekte!

referendum 1541168976

EU is teruggaan naar de middeleeuwen: Catalaanse leiders voor 177 jaar gevangenis in voor houden referendum