5G experimenten in Den Haag: honderden vogels vallen massaal dood uit de bomen

3345408 / Pixabay

Ongeveer een week geleden, de vele dode vogels die spontaan dood neervielen in een park in Den Haag waarvan iedereen hoopte dat dit misschien een éénmalig incident zou zijn. Helaas….

Blijkt nu dat er weer een groot aantal dode spreeuwen zijn gevonden:

Een week na de laatste massale spreeuwensterfte in het Huijgenspark in Den Haag zijn er opnieuw tientallen dode spreeuwen gevonden. De Dierenambulance spreekt over zeker 150 nieuwe vogellijkjes. Daarmee komt het dodental op 297.

Ook nu weer hetzelfde verhaal: niemand heeft enig idee wat de oorzaak kan zijn van deze plotselinge vogelsterfte. Totdat je gaat kijken wat er gebeurde vorige week toen die vogels dood neervielen.

Op de hoek hoefkade staat op het dak van HS telecenter een nieuwe 5G mast , laag op het dak niet zichtbaar. Er werd een test gedaan, dit ivm met het station Hollands spoor om te kijken hoe groot het bereik was en of er geen nadelige apparatuur schade zou ontstaan op en rond het station

Meteen erna vielen de vogels massaal dood uit de bomen. En de eenden die zwommen op het zieke / van maanenkade en pletterijkade schenen ook heel raar te reageren heb ik gehoord. Alsof ze ineens simultaan hun kop onderwater deden om aan de straling te ontsnappen en sommige wilde wegvliegen en storten neer op straat of in de gracht.

Vrijwel op hetzelfde moment dat die dieren dood neervallen, wordt in de buurt van station Holland Spoor getest met een 5G zendmast.

xxx

Wat meer informatie over die 5G test vorige week:

Inmiddels (30-10-2018) enige nadere informatie ontvangen. De vogels die massaal dood neervielen zouden het slachtoffer zijn van een experiment, op die dagen in Den Haag uitgevoerd, waarbij RF straling getest is met een piek frequentie van 7,40 GHz. Deze informatie komt van één bron en zou nog bevestigd moeten worden, indien mogelijk.

Niet duidelijk is op dit moment of er nu weer tests met 5G zendmasten zijn uitgevoerd, maar tot nu toe wijst alles wel in de richting van 5G als meest waarschijnlijke oorzaak.

Al eerder gebeurde er gekke dingen zoals met koeien in het Groningse Loppersum vorig jaar, waar ook werd getest met 5G. Maar ook hoe in Zwitserland een complete kudde koeien zich in een ravijn stortte toen daar werd getest met 5G.

Lees de rest van dit verhaal verder bij de bron: Niburu.co

Hoeveel sterren geef jij aan dit stuk?
[Totaal: 2110 Gemiddeld: 2.3]

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50

Heeft dit stuk toegevoegde waarde? Deel en vertel het verder!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

20 reacties op “5G experimenten in Den Haag: honderden vogels vallen massaal dood uit de bomen”

 1. W. Wakker schreef:

  Hoe kan het dat 5G al zover is uitontwikkeld en dat dit soort feiten niet naar boven zijn gekomen?
  Is dat een vergissing? Nee natuurlijk niet !!! Dergelijke berichten zijn ook op US sites te vinden. Dat is onmogelijk anders dan dat deze feiten bekend moeten zijn geweest bij de ontwerpers en dat er blijkbaar partijen met tentakels achter de schermen zijn die dit prima vinden …
  Een en ander is natuurlijk perfect in overeenstemming met VN Agenda 21 waarin openlijk staat te streven naar een wereldbevolking van 500 miljoen mensen. Hoe die 6.6 miljard mensen moeten worden omgebracht staat in Agenda 21 niet …. maar met vaccinaties, GMO, chemtrails, glyphosaat, nucleaire oorlogen, virussen, FEMA kampen etc kom je natuurlijk een eind ….
  Wordt wakker mensen en ga lezen op internet !!!

 2. Amun-Ra Gaia schreef:

  Ons lichaam vibreert rond de 432Hz, dus alles daarboven zal een invloed hebben op ons en de natuur in het algemeen. Door naar 5g te gaan overstijgen we de natuurlijke vibratie en alles wat niet gewoon Is op een hogere vibratie te leven zal moeilijkheden ondervinden. Mensen worden rationeel gestuurd vanuit hun koppeke en velen hebben geen voeling met de natuur meer waardoor zij waarschijnlijk snel ziek zullen worden door die 5g.

 3. simon schreef:

  Er is duidelijk sprake van Hoogfreuqnt en Electro stress. En mensen vallen overdag zomaar -en veelvuldig in slaap..
  Allemaal het rechtstreekse gevolg van HF straling op freuqties die invloed uitoefen op onze hersenactiviteiten
  Er is medisch al lang bewezen dt GSM straling [hersen stam] Kanker veroorzaakt. Vooral als je in de buurt van GSM zend masten woond

 4. Heino schreef:

  Het is niet uit elkaar te houden waar het vandaan komt,Dan moet je de Formule voor je hebben liggen,om die in te kunnen zien ” En die bestaat niet,Als men dat Bingo noemt,dan is het ook een naald in de Hooiberg ” En vooral toegeschoven schuld gevoelens,waarmee je in de put komt te zitten

 5. Jaiixi schreef:

  Jullie zijn mensen die echt alles geloven wat op internet staat.
  Gewoon lachwekkend dit allemaal.

 6. JC schreef:

  “Deze informatie komt van één bron en zou nog bevestigd moeten worden, indien mogelijk.” Een heel artikel op basis van maar 1 bron dat nog bevestigd moet worden. Op internet verder totaal niks te vinden over 5G experimenten in Den Haag. Wie is deze ene bron dan?

 7. Grote flauwekul. Medewerkers van vogelasiel De Wulp hebben vergiftigingssporen gevonden in het maag-darmkanaal van de spreeuwen. Heeft niets, maar dan ook niets met straling van doen. Maar ja, als je een bewezen verklaring niet meer wilt begrijpen.. daar is geen kruid tegen gewassen. Chemtrails, net zo’n onzinverhaal.

 8. Kane schreef:

  Ik denk ook dat dit nader onderzoek bodig heeft. Het is heel makkelijk om de schuld te geven aan iets wat wordt gesuggereerd in het nieuws, maar men vergeet snel rekening te houden met de vele andere factoren die mee spelen.
  Misschien heeft het te maken met hoe die zendmast aangezet word, als de volume van het geluid in één keer op de hoogste stand staat schrikken je buren zich inderdaad een hoedje, en als ze boos gaan doen zonder duidelijke communicatie, dan vertel ik ze inderdaad dat ze dood neer kunnen vallen. Beetje het zelfde dit.

 9. Shirley Joy Jackson schreef:

  It seems crazy doesn’t it? But sounding crazy does not mean it’s incorrect. Check the National Geographic magazine recent article (Fall 2018) about dramatically dropping bird populations in Europe. That magazine does not put out unsubstantiated information on bird populations. This may not be as laughable as you think.

 10. Ellie schreef:

  5g staat officieel geregistreerd met bijzondere vergunning op 493 meter:
  Waldorpstraat 60 2521cc Den haag
  3,41 Ghz tot 3,445 Ghz. antenne en staat officieel geregistreerd.
  En wel bovenop het hoge gebouw van hoofdkantoor T-Mobile !!
  Ligt ten zuiden van Huijgenspark waar de spreeuwen dood neervallen.
  Overig mobiel roze symbool op antenneregister.nl
  Sinds 14 juli 2018 in gebruik genomen.
  Er staan vlakbij nog 3 pas geregistreerde antennes met dezelfde hoge frequentie langs het spoor 2521BA
  Die twijfel over 5g omdat de antenne van Hoefkade door 1 bron is vastgesteld is hiermee weggenomen. Duurt meestal enkele weken voordat deze op antenneregister zichtbaar is.
  De spreeuwen worden door alle antennes heen en weer gejaagd en kunnen geen kant meer op. Van deze antennes zijn dit jaar al enige tientallen geplaatst.
  Nu zijn het “alleen” de spreeuwen ……

 11. JC schreef:

  Ik ben benieuwd of dit artikel gerectificeerd wordt op het moment dat blijkt dat de vogels op een andere manier dan 5G om het leven zijn gekomen.

 12. Anthwara schreef:

  De 5G experimenten vonden plaats in de Rotterdamse Haven (overons.kpn/nl/nieuws/2018/kpn-shell-en-partners-testen-industri%C3%ABle-5g-toepassingen-in-rotterdamse-haven) . Vreemd inderdaad dat alleen een massale vogelsterfte in Den Haag was en niet in Hoek van Holland of Naaldwijk.

 13. John Truth schreef:

  Voor wie nog steeds denken dat 5G geen probleem is moeten onderstaande links maar eens bekijken.

  En er zijn nog heel veel andere youtube presentaties.

 14. JC schreef:

  Als je even de bronnen checkt van die filmpjes dan zie je dat de auteurs allemaal pseudo wetenschappers of samenzwerings liefhebbers zijn:
  – Dr.Barrie Microwave Trower is a pseudoscientist who allegedly trained in the Government Microwave Warfare Establishment in the 1960s and worked with the underwater bomb disposal unit. So far, he hasn’t given any concrete evidence to support his apparent training and work.
  – Elizabeth Plourde thinks sunscreens cause cancer rather than preventing it. She blames sunscreens for everything from coral reef die-offs to autism. Neither her evidence nor her reasoning stand up to scrutiny.
  – Jeff Rense is an American conspiracy theorist and alternative medicine woo-peddler. He is the proprietor of the website Rense.com and has his own show on satellite radio. Rense is not as loath as many of his conspiracist brethren to let his anti-Semitism shine through.

 15. JDreport schreef:

  Ik werd op www.5gspaceappeal.org/the-appeal/ geattendeerd en lijkt me aardig de diepte in te gaan met redelijke bronnen.. Leef jullie uit, ik lees wel mee.

 16. Frank schreef:

  om economische reden – mag de waarheid niet aan het licht komen -of verteld worden.
  De macht van het geld en hun relevante belangen

 17. Asjok schreef:

  Er is reeds lang bewezen ‘als mensen langdurig aan HF straling zijn bloot gesteld – deze onvruchtbaar zijn voor het leven.Dst directe verband is wetenschappelijk aangetoond Hersenstam kanker zou dus ook best kunnen,
  In de VS zijn nog steeds proccesen gaande over GSM straling

 18. Freija schreef:

  De meeste mensen verdienen de naam “sheeple” die de cabal aan ons geeft. Helaas worden er nog niet veel mensen wakker.

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close