in , , ,

5G slachtoffers: na vogels, koeien en muizen nu ook bijen?

umsiedlungen / Pixabay

moet eigenlijk nog beginnen in ons land, maar nu al zijn er zoveel alarmerende  tekenen aan de wand, dat dit absoluut niet verder mag gaan. Wij ontvangen nu berichten dat er in Zuidwest Friesland opvallend veel bijen dood neervallen.

Enkele dagen geleden schreven wij over het vreemde verband tussen de invoering van 5G en vogels die dood uit de lucht vielen in Adelaide, .

Wat daarbij ook opvalt is dat dit wel gebeurt bij bepaalde soorten, maar niet bij alle. Dit geldt ook voor andere dieren, want zo schijnen koeien en muizen gevoeliger te zijn voor 5G dan bijvoorbeeld paarden en varkens.

Een lezer heeft hier ook diep over nagedacht en komt met de volgende filosofie hierover (dank!):

Wat opvallend is, is dat zodra er ergens 5G getest wordt, er dieren spontaan dood neervallen of op zn minst zeer angstig en onrustig reageren.

Wat ik zelf nog opvallender vind, is dat het dan gaat om een bepaald soort vogels of knaagdieren of vissen etc. Waarom vallen niet allerlei soorten vogels uit de lucht bloedend maar alleen 1 soort? Nu weet ik dat ze in staat zijn om van elk diersoort het trillingsgetal te kennen wat resoneert met elektriciteit, lading. Sinds ik een elektrische luizenkam voor mijn dochtertje heb aangeschaft vond ik het verwonderlijk dat het alleen luizen elektrocuteert en niet de vlooien op de kat. Een bevriend wetenschapper vertelde mij dat de luizenkam alleen het trillingsgetal van de luis uitzend.

En daar lijkt het met het testen van 5G wel op. Dat ze verschillende hoogtes uitzenden die specifieke diersoorten (mensen? Planten?) uit kunnen schakelen naar believen. Wat denken jullie van deze gedachte? Het is natuurlijk uiterst slim, zo dood je niet alles en iedereen, maar alleen dat of wat je op dat moment dwars zit, of uit de weg geruimd moet worden……

Dit is een heel interessante theorie en zeker dat verhaal van die luizenkam toont nog maar eens aan dat alles een ander trillingsgetal heeft en daardoor ook verschillend reageert op, in dit geval, 5G straling.

Dat zou dan misschien ook het volgende verhaal van een andere lezer kunnen verklaren

Bij mijn ouders vallen vele groenlingen dood neer in hun tuintje al weken aan 1 stuk. Mijn ouders geloven helaas niet dat 5G de oorzaak ervan is en dat kan ik ze niet kwalijk nemen want ze zijn op leeftijd en kijken alleen staats en zijn niet op de hoogte van wat er werkelijk speelt in deze wereld.

Maar iedere dag vinden ze wil 1 of twee dode groenlingetjes en hun tuintje is heel klein en alsnog vinden deze vogeltjes daar de dood op deze paar vierkanten meters. Mijn moeder is een grote vogel liefhebber en geef alle vogeltjes ieder dag eten en schoonwater en er hangen vele vogelkooitjes in der klein tuintje. Ze ziet ze krieperen en ze zijn niet te helpen met extra water en voer en na een paar uur zijn ze dood.

Het is een lange lijdens weg voor deze vogeltjes en dit vind ik niet normaal andere vogels makeeren niks en die doen normaal en eten en drinken bij haar zoals anders. Hopelijk kunnen julie natrekken of dit het werk is van 5G.

En dan krijgen we het volgende alarmerende bericht van een lezer (dank!):

ik woon in zuidwest-friesland en het is mij opgevallen dat er veel bijen op onverklaarbare wijze sterven. Heeft dit ook met 5g te maken?Het baart me nogal wat zorgen. Hopelijk is er een lezer die er een andere verklaring voor heeft. 

Dit gebied ligt natuurlijk aardig in de richting van Sneek waarvan we weten via lezer Bert dat ze daar volop bezig zijn met het en als 5G inderdaad ook een dodelijk effect heeft op bijen, dan ziet het er nog somberder uit voor de voedselvoorziening op deze wereld dan die al is. En dat het geen verbeelding is van de lezer uit Friesland en de bijen, bewijst de net gepubliceerde volgende video van iemand uit Californië die filmt onder een 5G zendmast in een palmboom en daar, onder die boom, opvallend veel dode bijen aantreft.

Naast mogelijke 5G consequenties voor bijen, komen er nog veel meer alarmerende berichten over diezelfde bijen……

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De F-35 wordt al links en rechts ingehaald door nieuwe technologie, we kopen er nog eens 8

Nationaal Coördinator Terrorisme traint 1400 jihadisten in Den Haag – kosten: 1 miljoen euro