in , , ,

5G-telefoons raken oververhit en schakelen terug naar 4G, als oplossing ijspack’s en airco

pixundfertig / Pixabay

Enkele weken geleden werden nieuwe waarschuwingen gemeld dat 5G telefoons oververhit raken.

Hier is er nog een, inclusief enkele zeer onvriendelijke oplossingen voor het milieu. Energieslurpende airco's worden aangemoedigd.

-telefoons kunnen de hitte niet aan

De heeft last van hittegolven door de millimetergolven (mmWave), waarbij hoogfrequente telefoons worden gebruikt om eerste 5G-netwerken in steden in het hele land te testen.

De dure ($ 1.300) en korte afstand (tot 2.000 voet) Samsung S10 5G-telefoons die worden gebruikt voor vroege consumententests van 5G beloven snelheden van meer dan 1 Gbit / s op 5G-netwerken.

De catch? Ze kunnen oververhit raken naarmate de temperatuur warmer wordt.

“Toen ik tests uitvoerde, werd de 5G van de telefoon vaak uitgeschakeld vanwege oververhitting, waardoor ik een 4G-verbinding had”, meldt Joanna Stern van de Wall Street Journal onlangs in een multi-city test van de 5G-apparaten.

Tijdens dagen van 80 en 90 graden gebruikte Stern in Atlanta, New York en Chicago ijspakketten, airconditioning in auto's of gewoon de die onderging om de telefoons te koelen.

In februari gaf de telecomindustrie een congres getuigenis dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. Veel artsen en wetenschappers waarschuwen dat dit niet het geval is (zie 1 , 2 , 3 ).

Onderzoek heeft ook vastgesteld dat blootstelling kan leiden tot een stijging van de lichaamstemperatuur bij insecten en mensen .

Weinig mensen hebben zich aangemeld voor 5G waar het al is geïnstalleerd .  Hoe dan ook, telecombedrijven blijven het promoten en installeren waar ze maar kunnen, ondanks wijdverbreide tegenstand en uiteindelijk onvermijdelijke rechtszaken .

Lees verder bij de bron: activistpost


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Asielkrakers We Are Here slaan weer toe, politie ‘ontruimt niet voor leegstand’ resultaat: gedupeerde kandidaat huurder

De Bailout van de geheime bank