in , ,

6 miljard euro voor buitenlandse ambassadekampen migranten

De lucht is geklaard: zoals onlangs aangegeven heeft de EU voor u besloten om buitenlandse EU migrantenkampen te creëren die als EU ambassade EU visums gaan uitdelen aan migranten om die vervolgens gratis naar de EU lidstaten te verschepen, conform de door de EU afgesproken quotums. Gratis EU visums, EU vervoer en EU verblijf, dus voor iedereen die zich meld bij deze EU ambassadekampen. En uiteraard zonder tussenkomst van al die lastige lidstaat ambassadeurs. En: Weigeren = Sancties.

Kosten? 6 miljard euro. Wie moet het gaan betalen? U. En die 6 miljard is uitgezonderd vervoer en verblijfkosten die uiteraard ook voor uw kosten zijn. Want herinner: de EU deelt definitief verblijf uit aan alle migranten die zich aanmelden. Ze zijn immers op zoek naar 60 miljoen blijvende migranten.

Eurocommissaris voor Begroting Günther Oettinger wil op korte termijn vers geld zoeken in de Europese begroting om de opvang voor migranten in Noord-Afrikaanse landen te financieren. Een kostprijs van 6 miljard euro is volgens hem niet onrealistisch.

Migranten komen Europa redden

Wilt u alvast uw portemonnee trekken? We spreken hier over kosten van honderden miljarden euro’s. Dat is heel veel geld voor heel weinig echte vluchtelingen. En de EU regelt, terwijl u dit leest, een uitgebreide transferunie in, dus u gaat niet alleen voor gelukszoekers in Nederland betalen, maar ook voor de gelukszoekers in landen als Italië en Griekenland.

“Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten.”
— EU MinBuZa Federica Mogherini

En u betaalt uiteraard niet alleen voor de EU ambassadekampen, maar ook de gratisovertocht en daarna gratis woning, gratis inboedel, gratis studie, gratis uitkering, gratis medische zorg, gratis juridische bescherming, etc. En het overgrote merendeel van deze economische migranten zijn (strijdlustige) jongemannen, dus dan volgt uiteraard gezinshereniging. En start alles weer opnieuw. En integrerenNee dus. En terugsturen? Doen we ook niet. De EU is immers op zoek naar blijvende nieuwe EU-ropeanen.

‘Borders are the worst invention ever.’
— EU voorzitter Jean-Claude Juncker

Ondertussen zijn de EU, Italië en NGO’s nu letterlijk aan het strijden op de Middellandse Zee voor (de gunsten van) alle gelukszoekers die zich op zee melden. De EU en de NGO’s (in directe afstemming met mensensmokkelaars) halen het liefst zo veel mogelijk gelukszoekers binnen. Italië heeft ondertussen nogal wat ervaring met Afrikaanse migranten en heeft andere ideeënde verwijten volgde snel. Uiteraard volgt de EU de Duitse migratiewens.

“Muslims are an enrichment of our openness and our diversity. […] Isolation is what would ruin us – it would lead us into inbreeding.”
— Duitse MinFin Wolfgang Schauble

De EU, met unilaterale acties die voor de hele EU gaan gelden

En vandaag werd duidelijk: de EU onderneemt dit alles desnoods unilateraal(!), dus al dit moois gaat ook gebeuren als er geen EU meerderheid voor te vinden is. De EU als “Unie” is dus voorbij. Rutte spreekt het einde van de Unie nog maar eens duidelijk uit:

Nederland en België hebben voorgesteld om met kleine groepen landen te onderhandelen en niet met de hele EU met landen buiten de EU.  Zo kunnen bijvoorbeeld Nederland en België afspraken maken met Mali, terwijl Frankrijk afspraken maakt met Algerije die dan vervolgens voor de hele EU gaan gelden, wat Rutte betreft.

Wat ook voorbij is, is de democratie, inspraak op dit dossier krijgt u duidelijk niet. Rutte blijkt puntje-bij-paaltje nu ineens een linkse Eurofiel. En mochten burgers gaan klagen bij lokale politici die dit beleid uiteindelijk lokaal in de wijk moeten implementeren en afdwingen, dan beschermt Den Haag graag de lokale politici tegen de burger. Maar welke belangenvereniging verdedigt dan nog de belangen van de Nederlandse bevolking?

Democratie dus, maar dan 100% anders. Het zijn de slechtste die regeren.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekenland: de zogenaamde schuldenvermindering is een goocheltruc

Privacyorganisaties vragen EU op te treden tegen lidstaten met bewaarplicht