in ,

7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld

We hoeven eigenlijk niet meer te herhalen dat de corona pandemie-hoax helemaal niets te maken heeft met volksgezondheid en veiligheid, maar alles met totale controle, die de elite noodzakelijk acht omdat de finale instorting van het financiële systeem is begonnen.

In bijvoorbeeld de stad Australische stad Melbourne zijn de afgelopen weken draconische maatregelen tegen Covid-19 genomen. En waarom? Omdat er van de 5 miljoen mensen welgeteld 7 (ZEVEN) zijn overleden, en dan nog allemaal oudere mensen van boven de 70.

In de hele staat Victoria – bijna zes keer zo groot als Nederland – zijn van de 6,56 miljoen inwoners 56 mensen – bijna allemaal bejaarden in verzorgingstehuizen – aan Covid-19 overleden, oftewel nog geen 0,0001%. Desondanks zijn ook aan de andere kant van de aardbol de autoriteiten en media erin geslaagd om totale paniek te laten uitbreken. 7 doden waren genoeg om een complete stad met 5 miljoen inwoners volledig op slot te zetten.

De lockdown maatregelen zijn bijzonder streng. Zo mag je niet verder dan 5 kilometer van je huis reizen (staat ons dat ook te wachten zodra er een tweede lockdown wordt afgekondigd)?. Dat geldt ook voor boodschappen doen, die maar door één lid van een huishouden gedaan mogen worden. Als je thuis in quarantaine zit, mag je één uur in de buitenlucht bewegen. Bezoek ontvangen in verboden. Begrafenissen en huwelijken mogen nog nèt wel, maar met niet meer dan 10 gasten.

Verder zijn ALLE bedrijven en diensten gesloten, en ALLE bouwprojecten stopgezet. De beperkingen duren ‘voorlopig’ 6 weken, maar we weten inmiddels uit eigen ervaring wat er met ‘tijdelijke maatregelen’ gebeurt: die worden gerekt en gerekt, en dan in een – zogenaamd ook ‘tijdelijke’ – wet gegoten.

Het echte ‘nieuwe normaal’ – straks ook bij ons?

De kans is daarom groot dat u hierboven het echte ‘nieuwe normaal’ leest – niet alleen voor Melbourne, maar straks voor een heel groot deel van in ieder geval de Westerse wereld, inclusief Nederland. Zal daar ook een ‘piek idiotie’ maatregel bijkomen, zoals in de Amerikaanse staat Winsconsin, waar medewerkers van het departement Natuurlijke Hulpbronnen ook tijdens videogesprekken verplicht een mondkapje moeten dragen, zogenaamd om ‘het goede voorbeeld’ te geven? (2)

De lockdown in Melbourne wordt met keiharde middelen ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederlandsee regering MOET ONDER CURATELE !!!
6 maanden geleden

Er is een staatsgreep op wereldschaal gaande. Een staatsgreep tegen de mensheid.
Het hele Covid verhaal is gemaakt om de economy kapot te maken en om mensen gevangen te houden.
Dit hele gebeuren is bewust opgezet door een partij die hiermee grote ervaring hebben. Belangrijkste groep zijn de zionisten of de Khazarische maffia. Of de Rothschilds. Deze zieke geesten hebben kans gezien de top van wereldorganisaties te infiltreren waarbij met name NGO’s (=non governmental organisations). Dit zijn organisaties als UN, WHO, IMF etc
Het is heel belangrijk en de hoogste tijd dat mensen wakker worden en begrijpen wat er aan de hand is en in verweer komen.
Bekijk onderstaande link eens.

https://www.youtube.com/watch?v=g8Z7tsQw3gA

De centrale bankiers bepalen hoe erg de covid-19 pandemie wordt

Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets!