80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

Van Angela Merkels chirurgen, salesmanagers en atoomgeleerden die door de asielindustrie de afgelopen jaren naar Europa werden gehaald om onze cultuur te ‘verrijken’, blijkt 80% niet eens de capaciteiten te hebben een simpele taalcursus te volgen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad moest in november vorig jaar erkennen dat 95% van het aantal vluchtelingen in Rotterdam rechtstreeks in de bijstand verdwijnt (2). Gezien hun sociale en intellectuele capaciteiten valt niet te verwachten dat dit percentage ook op de lange termijn substantieel zal dalen.

Vier van de vijf migranten in Duitsland blijken ondanks een omvangrijke voorbereiding niet in staat om een beperkte Duitse taalcursus te volgen op een niveau waarop ze zich op hoofdlijnen verstaanbaar kunnen maken om te kunnen werken en scholing te kunnen volgen. Tegelijkertijd slaan de Duitse arbeidsbureaus alarm dat het aantal analfabeten onder de asielzoekers dramatisch toeneemt. (1)

Ook in Duitsland is de instroom van migranten in de bijstand (Hartz IV) gigantisch: dat aantal steeg sinds het voorjaar van 2017 met bijna 21%. De grootste groei wordt veroorzaakt door mensen uit Syrië, Turkije en Irak. Hun kosten voor de samenleving: inmiddels € 36 miljard per jaar. Tegelijkertijd leven minstens 536.000 Duitse bejaarden in armoede (stand 2015), en moeten vaak van bedelen of flessen inzamelen proberen rond te komen (4).

Umvolkung: Taal leren niet nodig

Wat in Europa maar niet wordt begrepen is dat het onvermogen van het leeuwendeel van de migranten om ook maar iets bij te leren direct samenhangt met hun islamitische geloof en opvoeding, waarin alle eigen initiatief en het onafhankelijk leren nadenken en redeneren van de wieg tot aan het graf de kop in wordt gedrukt, omdat alleen de wet van Allah geldt. Dit creëert een willoze, slaafse en vaak ronduit domme bevolking, waarvan de vooruitgang eeuwenlang is gestopt, en die daarom eenvoudig te manipuleren, sturen en controleren is.

De enige ‘logische’ verklaring voor het binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren spreken en schrijven, is ‘Umvolkung’ – ze hoeven dat niet, omdat ze de door de Europese elite gewenste toekomstige nieuwe bevolking van onze landen zijn, en de spreektaal dan overal voornamelijk Arabisch is.

‘Geen vluchtelingen maar bezetters’

De Hongaarse premier Viktor Orban wees er nog maar eens op dat ‘de reden waarom deze mensen in jullie land zijn, niet is omdat het vluchtelingen zijn, maar omdat ze een Duits leven willen… Wij beschouwen hen als moslim bezetters (lett. ‘Invasoren’).’ Om vanuit Syrië in Hongarije te komen, reizen deze migranten door vier stabiele landen, die alleen niet zo rijk zijn als Duitsland. ‘Ze rennen daar dus niet voor hun leven weg.’ (3)

(1) Anonymous
(2) AD
(3) Anonymous
(4) Journalistenwatch

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Steuntje in de rug om mijn missie mogelijk te houden?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50, Lege Tikkie

Reageer mee...

Eén reactie op “80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen”

  1. W. Wakker schreef:

    De bedoeling is ook nooit geweest om vluchtelingen te helpen of zelfs de eigen economie te versterken maar om de EU kapot te maken. Dat is de doelstelling van de Nieuwe Wereld Orde Illuminati. Een zelfde proces is aan de gang in de VS waar Trump nu eindelijk na diverse corrupte regeringen sinds Kennedy een flink aantal criminelen waaronder Soros heeft opgepakt. En zolang de burgers in de EU niet massaal in opstand komen en de criminelen oppakken en berechten gaat dit spelletje gewoon door. Kijk bij de Bilderberg leden en je komt aardig in de buurt !

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: