in

80% van de door China gestuurde coronatesten blijken niet te werken

Hoe na 3 maanden , en 2 maanden na de grote uitbraak in Wuhan, de echte situatie in is, weet eigenlijk niemand. De regering in Beijing wekt in ieder geval de indruk dat het virus is gestopt, en het land weer aan het werk is gegaan.

De afgelopen week probeerden de Chinezen wat goodwill te kweken door beademingsapparatuur en coronatesten naar landen zoals , Italië en Tsjechië te sturen.

Een Tsjechische krant schrijft dat er 150.000 Chinese corona testen in Praag zijn aangekomen, die onmiddellijk werden gecontroleerd. Uitkomst: maar liefst 80% van deze testen blijkt niet te werken.

‘We hebben ze afgelopen zaterdag in het Universitaire Ostrava gecontroleerd,' verklaarde een official. ‘Helaas was de foutmarge heel hoog. Nu wachten we op aanvullende testen uit het hele land.'

De Chinese testen zouden vooral valse negatieve resultaten geven. ‘We waren zo vooruitziend dat we degenen die we hebben getest meteen ook aan de klassieke test onderworpen. Daaruit bleek het foutenpercentage (van 80%).'

Nieuwe noodklinieken, en nog steeds lange rijen voor de ziekenhuizen

Indien deze testen dezelfde zijn als in heel China worden gebruikt, dan is het niet verwonderlijk dat het land al sinds 19 maart geen nieuwe besmettingsgevallen meer heeft gemeld. Chinese burgers die berichten naar de buitenwereld weten te lekken, beschrijven echter een andere realiteit.

In Wuhan zouden nog steeds lange rijen voor de ziekenhuizen staan, en worden meer gebouwen vrijgemaakt om corona patiënten in op te vangen.

Op 19 maart plaatste een Chinees een filmpje op van een van de 46 centra in de stad waar besmettingsgevallen worden behandeld. ‘Kijk, kijk! Mensen staan in de rij voor de koortskliniek van het Wuhan Unie Ziekenhuis.' De grote internationale krant The Epoch Times bevestigde dat het filmpje inderdaad bij het ziekenhuis was opgenomen.

Op dezelfde dag deelde een bouwvakker ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by andreastrojak


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De middenklasse, kleine bedrijven en de middenstand worden gesloopt door de centrale banken

‘Niet geteste coronadoden ontbreken in sterftecijfer RIVM, werkelijke aantal coronadoden veel hoger’