in ,

Aan alle Nederlandse mondkapjesdragers: We zijn trots op jullie!

Beste mondkapjesdragers,

We zijn trots op jullie. Vooral de ouders die hun kinderen een mondkapje op doen verdienen een pluim!

Wat is er nou beter voor je kind dan het blijven inademen van hun eigen adem en een gedeelte van hun gezicht te bedekken zodat er geen zonlicht bij kan? Wat moet je kind met zo´n overvloed aan vitamines op hun gezichtje?

In Spanje werken de mondkapjes heel goed. Na 3 maanden hebben vele kinderen mooie witte ingevallen wangetjes, puistjes en een schrale huid. Doen ze hun mondkapje af dan hebben ze een prachtige witte vlek op hun gezicht. Zolang je maar beschermd bent!

Het wordt op school goed aangeleerd dus ze zijn in goede handen. Alsof het psychische schade oplevert bij kinderen..hoe verzin je het.. Doe normaal. Baat het niet dan schaadt het niet.

En al staat er zelfs op de doos dat ze niet werken? Gewoon wel doen! Gekke doos!

 

Ook goed dat jullie ieder advies van kritische mensen in de wind slaan. Ga er maar goed fel tegenin! Die complotdenkers moeten hun mond houden. Wat denken ze wel niet. Wij zijn schuldig! Want wij zijn de besmetters, aldus het nieuws en onze integere politici. En als zij het zeggen…En daarbij.. Het is toch allemaal hartstikke rationeel.

Zij die geen mondkapje dragen, spelen met de levens van anderen. En al kent u niemand die aan is overleden. En uw kennissen ook niet.. We zijn toch niet achterlijk? Het heet niet voor niets “de onzichtbare vijand”?

En zodra die complotwappies gaan roepen en je vastpraten met feiten over mondkapjes en over covid, dan zeg je gewoon: “Mijn tandarts heeft ook de hele dag een mondkapje op!” Werkt perfect! Doen we ook altijd wanneer mensen covid proberen te relativeren. Dan zeggen we:

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Whahahaha!!! Minister Bijleveld: ‘De Russen proberen de Nederlandse verkiezingen te beïnvloeden’

Rutte is een geweldige premier volgens ‘peilingen’ en de reguliere media, in werkelijkheid grossiert hij in blunders en leugens