in , , ,

Aanklacht tegen Nederlandse regering bij Internationaal Strafhof, samenwerking met Reiner Fuellmich

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het Internationaal Strafhof in . Dat laat de commissie weten via haar nieuwsbrief en op social media.

De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd. De aanklacht wordt ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het demissionaire .

Als het nieuwe kabinet het huidige beleid voortzet, zal ook tegen iedere bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend.

Tweede Neurenberg-tribunaal

Door het Strafhof is inmiddels een zaaknummer en een investigator toegewezen. De commissie heeft sinds oktober vorig jaar veel deskundigen gehoord en een uitgebreid archief opgebouwd, dat zal dienen als bewijslast.

Ook werkt BPOC 2020 samen met advocaat Reiner Fuellmich bij de groepszaak, die inmiddels het Tweede Neurenberg-tribunaal wordt genoemd. Fuellmich richtte een Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie op.

Apart aanklagen

BPOC 2020 wilde de Nederlandse regering ook apart aanklagen bij het Strafhof om te voorkomen dat het kabinet zich middels het niet erkennen van het tribunaal onttrekt aan vervolging.

Het Internationaal Strafhof is een permanent hof voor ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Artsen voor Waarheid doen aangifte tegen Rutte en De Jonge en alle medeplegers wegens ‘zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid’