in , , , ,

Aantal verkrachtingen en aanrandingen stijgt (explosief)

geralt / Pixabay

Het totaal aantal misdrijven dat in 2018 door de werd geregistreerd is gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. Wel is er een stijging in het aantal registraties van zedenmisdrijven.

Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

De politie registreerde vorig jaar bijna negenduizend zedenmisdrijven. In 2017 werden nog 8.400 misdrijven als aanranding en verkrachting geregistreerd. Het aantal zedenmisdrijven groeide sinds 2016, terwijl het totale aantal geregistreerde misdrijven bleef krimpen.

In 2018 kwamen er bij de politie 1.900 meldingen van een verkrachting binnen. Dat waren er in 2014 nog 1.200. Het aantal registraties van aanrandingen steeg van 1.700 in 2015 naar 2.400 .

Vorig jaar werden in totaal 783.000 misdrijven geregistreerd, 6 procent minder dan een jaar eerder. Vooral het aantal geregistreerde vermogensdelicten en misdrijven tegen de openbare orde en het gezag nam af ten opzichte van 2017.

Commentaar: Ondertussen neemt ook het aantal woninginbraken wel degelijk toe. Brute overvallen op ouderen lijken ook toe te nemen. Een woordvoerder van de politie sprak van het zoveelste incident (maart 2018).
Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven melden zich in de meeste gevallen niet bij de politie om te zeggen wat hen is overkomen. In 2017 ondernam 41 procent van de slachtoffers van zulke misdrijven die stap.

Commentaar: In hoeveel gevallen “raakt” de politie meldingen “kwijt”?

Commentaar: In hoeverre wordt deze toename in zedenmisdrijven veroorzaakt door niet-EU immigranten?Het is van belang dat we objectief kijken naar de feiten en ons niet laten leiden door , maar we moeten toegeven dat “[d]e prevalentie van hoge criminaliteitscijfers onder populaties van moslimimmigranten in het westen wordt bevestigd door opsluitingspercentages.”

In de , het  en België zijn moslimpopulaties dramatisch oververtegenwoordigd in gevangenispopulaties.

In Frankrijk en Spanje vertegenwoordigt de moslimbevolking 70% van de gevangenen, terwijl het respectievelijk ongeveer 8% en 4% van de landelijke bevolking vertegenwoordigt.

Het bovenstaande verklaart waarom algehele migratie de criminaliteit niet vergroot: EU-migranten vertonen een lage criminaliteit, wat compenseert voor niet-EU-migranten die een hoog criminaliteitscijfer vertonen. […]

[A]fgezien van de hysteriserende extremistische ideologieën die willen dat we geloven dat alle migranten engelen of demonen zijn, is de waarheid meer genuanceerd en complex: de overgrote meerderheid van moslims is niet betrokken bij misdaden, hoewel de oververtegenwoordiging van moslims in misdaad in Europese landen echt is.

Lees verder bij de bron: Sott.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU-copyright wetgeving: Artikel 13 is terug van nooit weggeweest en is erger dan ooit tevoren

WikiLeaks onthult Amerikaans militair gebruik van de Wereldbank en IMF voor ‘onconventionele’ wapens