in , ,

Aanwezigheid van oorlogsmisdadiger Kissinger deert de Nederlandse Bilderbergers niet

kissinger

Henry Alfred Kissinger is een Amerikaans politicoloog, diplomaat en oud-politicus van de Republikeinse Partij. Hij diende als nationaal veiligheidsadviseur en minister van Buitenlandse Zaken onder presidenten Richard Nixon en Gerald Ford. In 1973 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede toegekend.

De man is in Nederland bekend door zijn zware stem, en zijn relatie met de media die hem op een voetstuk plaatsten, als bekend van bijvoorbeeld Ivo Niehe.

Zijn invloed blijft enorm groot door de jaren. Hij adviseerde eigenlijk alle Amerikaanse presidenten tot Trump aan toe. Kissinger wordt echter door velen gezien als een oorlogsmisdadiger. Er is bewijs dat de man duistere invloed uitoefende in Chili, Vietnam en Cyprus, waardoor hij duizenden mensenlevens op zijn naam heeft staan.

We verwijzen voor meer informatie hierover naar Christopher Hitchens’ boek ‘The Trial of Henry Kissinger’.

Op de Bilderberg Conferentie komt Kissinger vrijwel elk jaar sinds 1957! Nederlandse Bilderbergers hebben er geen probleem mee om met hem tijdens de Bilderberg chique te dineren of de vriendelijk lachend de hand te schudden.

Met Kathalijne Buitenweg (Bilderberg 2019), Henry Kissinger (Bilderberg 2019 Montreux en 2016 Dresden), Janine Hennis-Plasschaert (Prinsjesdag 2017), Jozias van Aartsen (Nieuwjaarsreceptie 2013), Frank de Grave (Prinsjesdag 2018), Eelco Brinkman (Prinsjesdag 2018), Lodewijk de Waal (Den Haag 2013) en Sharon Dijksma (Prinsjesdag 2018).

https://www.youtube.com/watch?v=DceFo4kiLa0

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
asielzoekers 1560920369

Na Amsterdam: Buurt rond azc Harderwijk woedend op burgemeester

Sesamstraat 1560923306

Einde Sesamstraat dreigt in Nederland