Achter het Trump-theater: Wie ‘stuurt’ echt economie en wereld?

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Achter het Trump-theater: Wie ‘stuurt’ echt economie en wereld?”

 1. Anna Lyse schreef:

  Een uitstekende samenvatting door JDreport van een door een malafide groep achter de schermen opgezet systeem wat nu voort dendert als een trein zonder remmen en waar veel bestuurders in zijn gestapt toen het toen het aantrekkelijk was of waar ze zijn ingeluisd, waarvan de bestuurders weten dat het niet klopt maar waar ze te weinig overzicht hebben hoe het systeem te veranderen … en bovendien weten dat zij verantwoordelijk te zijn voor de chaos. Nog steeds zijn er bestuurders die proberen de trein op de rails te krijgen (zoals Comey). Anderen zijn al bezig met pakken of proberen zichzelf vrij te pleiten door opening van zaken te geven.
  De architecten achter het geheel zijn of al overleden, of zitten ver weg achter te schermen en proberen inmiddels zover als mogelijk weg te kruipen (Bush Sr, Cheney, Wolfowitz, Kissinger, Clinton etc).
  De omvang van de samenzwering achter de schermen gaat alle fantasie te boven …. Nooit in de geschiedenis van de mensheid heeft iets dergelijks plaats gevonden. We praten over politiek, banken, multinationals, drugs, wetgeving, farmacie, geheime ruimteprojecten, militair industrie, media etc.
  Dit is niets minder dan WWIII … een oorlog die ondergronds plaats vond …. maar die niet minder schadelijk is voor de burgers ….
  Achteraf blijkt dat oorlogen als WWI en WWII volledig door diezelfde partijen is opgezet.
  Het is de hoogste tijd dat burgers massaal wakker worden en hun regeringen (maar ook de EU !!!!) ter verantwoording roepen en dat de volledige waarheid boven water komt. Regeringen die de belangen van de burgers hadden moeten behartigen en ongelooflijk hebben gefaald.
  De tweede partij die keihard moet worden aangepakt zijn de media die in handen zijn van een zeer kleine groep zeer rijke personen. Hoe kan het gebeuren dat de media de burgers decennia lang hebben voorgelogen en belangrijke informatie hebben onthouden. De Duitse journalist Udo Ulfkotte is op zeker moment nar buiten getreden met een boek over hoe de journalistiek subtiel maar duidelijk werd beïnvloed vooral positief over bepaalde zaken te schrijven en vooral niet negatief over andere zaken. Het is opvallend hoeveel mensen die probeerden naar buiten te brengen vervolgens plotseling overlijden … Dat is met Ulfkotte ook gebeurd.
  En net zo moeilijk of nog moeilijker: hoe leg je vrienden en familie uit wat er in de wereld allemaal aan de hand is …. terwijl ze dachten dat het allemaal wel goed ging. Ze kunnen het niet geloven … en begrijpelijk … En toch is dat wat moet gebeuren, want het is de waarheid ….

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: