in , ,

Actie! Blijf Uit Mijn Dossier, bel of mail met de senatoren die gaan beslissen over je (medische) privacy

De kans is groot dat je het nieuws hebt meegekregen dat de Tweede Kamer een wetswijziging heeft aangenomen die het medisch verder afbreekt. De privacy van veel patiënten wordt aangetast om een probleem op te lossen dat slechts 0,015 procent van het zorgbudget beslaat.

Het nu al zeer omstreden wetsvoorstel moet ‘gelukkig’ nog door de Eerste Kamer en daar kan het nog worden tegengehouden. Er zijn al een hoop petities op het internet die burgers oproepen zich tegen deze te verzetten en dat is goed.

Maar laten we eerlijk zijn: petities staan er nou niet echt om bekend drastisch veel effect te hebben. En drastisch veel effect is wel precies wat we nu nodig hebben.

Zo dacht de Piratenpartij er ook over en daarom is er nu de website Blijf Uit Mijn Dossier, waarop je direct per mail of telefoon in contact kan komen met de volksvertegenwoordigers in de Eerste Kamer die van plan te zijn voor het wetsvoorstel te stemmen of er nog over twijfelen. Het doel van de website is dus puur om mensen in contact te brengen met hun vertegenwoordigers in . “Het is belangrijk dat mensen direct druk uitoefenen op de politici,” vervolgt Mews. “Wij willen dat het duidelijk voor ze wordt dat dit een onderwerp is dat leeft onder de mensen en dan is bellen en mailen veel directer dan een onliner petitie.”

Laat dus van je horen. En als het even kan op beschaafde wijze. Ga hier naar Blijf Uit Mijn Dossier en overtuig onze senatoren om tegen deze wet te stemmen. Laat je vrienden bellen en mailen als je klaar bent. Daarna je moeder. Iedereen gewoon. Net zo lang tot het duidelijk is dat niemand op dit wetsvoorstel zit te wachten.

Lees verder via de Bron: PrivacyNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JH
4 jaren geleden

Hier krijg je een enorm Toetsings probleem
De onafhankelijke rechtspraak krijgt het moeilijk
Er komen diverse Wetten in botsing

Onschuldige Bijstander
4 jaren geleden

Dacht je dat de roverheid farizeeers en hun ontelbare ambtenaren discipelen tot aan recruiters aan toe niet allang overal bij kunnen als ze willen? Dream On, slechts een actie voor de bühne en dan nog heeft 80% van die onverbeterlijke naïvelingen toch niks te verbergen? Fools! When will you learn!?

Wil
4 jaren geleden

Schippers zorgt voor haar toekomstige baan

Zeg Rutte, kijkt u even mee! Poetin behandelt corruptie ALS EEN BAAS

3,8 miljard EU belastingpoet: Kosten ontmanteling kerncentrales in Europa lopen op