in

Actueler dan ooit: Het verhaal van de kikkers in een pan

De kikkertjes zagen wel dat het water warm werd maar bleven zitten …. tot het water zo heet werd dat de kikkers er niet meer uit konden springen.

Hebben we allemaal al jaren geleden niet dingen gezien die niet klopten, maar waar we niets mee gedaan hebben.

Toegegeven … de vijand is extreem slecht en niet altijd duidelijk herkenbaar, maar is dat een excuus? De media werden allemaal gekocht en brachten alleen naar buiten wat de kwade partijen wilden. Maar is dat voldoende excuus?   

De kwade partijen zorgden er voor dat mensen continu bezig gehouden werden met werk en ondanks dat mannen en vrouwen nu beiden minimaal 40 uur per week werkten, was het inkomen net genoeg voor een bescheiden manier van leven met af en toe een vakantie …. 

Daar moest dan weer een jaar voor gespaard worden. Om vervolgens bij thuiskomst weer hard aan de slag te gaan en dagelijks in de files te staan. Huizen met kleine tuintjes opeengepakt in veel te drukke straten … als er al een tuintje was …. en met betaald terwijl we voor werkelijk alles belasting betalen.

Het niveau van belastingen is extreem, maar niemand die zich af vraagt waar al dat blijft wat verdiend werd met ons harde werken …. Niemand die zich afvraagt wat er met de regering van dit land aan de hand is.

 https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/10/reader-victor-waiting-con-game.html#more

Mijn concrete vraag: waren/zijn we wel voldoende actief? Zijn onze reacties niet veel te mild? Veel te voorzichtig met onze analyses.  

We gaan nog steeds uit van mogelijke vergissingen hier en daar (, windmolens, zonnepanelen, , bevoegdheden naar EU, het netwerk van centrale banken), terwijl er wereldwijd een coup gaande is door de banken en grote multinationals die denken dat de aarde hun toebehoort met mensen als slaven in een groot communistisch rijk met mondjes maat en vaccins om de mensen onvruchtbaar te maken en dosiel te houden.

We laten de EU gewoon haar gang gaan en de regering delegeert steeds meer zaken aan de EU …. zonder enige stemming door de burgers.

 Ik geef toen dat de vijand zich vermomd heeft in vele gedaantes en dat je vaak niet weet wie precies de vijand is. Maar dat betekent niet dat het meerkoppig monster van de vijand er niet is.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon op de Nederlandse tv, huisarts: ‘Alles gericht op corona, met sterftecijfer van slechts 0,25%!’

Toch weer een beetje meer EU: eerste stap naar coördinatie over het minimumloon genomen