AFD-onderzoek: 8.469 euro per maand voor elke minderjarige vluchteling

Hoe zou dat in Nederland zijn?

Volgens een onderzoek van de AFD betaalt de deelstaat Hessen maar liefst 8.469 euro per maand voor elke buitenlandse minderjarige alleenstaande vluchteling. Hoeveel geld ontvangen Duitse gepensioneerden of topsporters in vergelijking?

Voor de huisvesting en de all-round zorg van elke minderjarige, buitenlandse ‘niet-begeleide adolescent’ (UMA), heeft de deelstaat Hessen in 2018 gemiddeld 101.515 euro betaald. Dit zijn per “vluchteling” adolescenten zonder ouderlijke ondersteuning 8.469 euro per maand. Op deze manier heeft de federale staat in één jaar totale kosten gemaakt van ten minste 138 miljoen euro voor de “jonge” 1.362 jonge mensen uit het buitenland.

Deze informatie heeft de Hessische zwart-groene deelstaatregering – onder leiding van premier Volker Bouffier (CDU) en vice-premier Tarek Al-Wazir (Groenen) – na een klein parlementair verzoek van de AFD- Fractie (20/367, 20.3. 2019) in de Landtag van Wiesbaden. Verantwoordelijk voor het antwoord (vanaf 30.7.2019) op het overeenkomstige verzoek is het Hessische ministerie van Sociale Zaken en Integratie (HMSI), dat wordt geleid door minister Kai Klose (Groenen).

Bijna 60.000 UMA’s in Duitsland – vrij nauwkeurige financiële cijfers zijn bekend voor Sleeswijk-Holstein

Voor een niet-begeleide minderjarige vluchteling schatten “districtbeheerders de maandelijkse kosten op minimaal 4000 tot 5500 euro”. Andere waarnemers praten landelijk over de kosten per maand voor elke individuele UMA gemiddeld 4.500 euro. In Hamburg kostte een enkele UMA de belastingbetaler in 2017 gemiddeld 5.250 euro per maand – volgens de rood-groene senaat over een parlementair onderzoek naar de AFD-factie in het burgerschap van Hamburg.

In 2017 werden 56.758 UMA’s ‘begeleid’ in Duitsland. Voor Sleeswijk-Holstein zijn relatief nauwkeurige cijfers beschikbaar: “Sleeswijk-Holstein is de enige federale staat die in zijn totale kosten” vergoedingen voor begeleidende maatregelen zoals medische , reiskosten of vertolkingskosten opneemt “.

Het dagblad meldde : In de meest noordelijke federale staat “werd in 2017 in totaal 105,2 miljoen euro uitgegeven aan de huisvesting en verzorging van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen, zoals het Kiel Social Ministry aankondigde”. Deze kosten hadden betrekking op 1.795 UMA’s. De totale uitgaven voor elke individuele UMA bedroegen dus minimaal 58.600 euro per jaar (maandelijks: 4.800 euro).

Veel UMA’s vervalsen hun gegevens, laten hun families van over de hele wereld meekomen – en worden onevenredig crimineel

Experts zijn zich ervan bewust dat een groot deel van de UMA’s valse leeftijdsverklaringen bij de Duitse autoriteiten heeft afgelegd om nog aantrekkelijkere sociale voordelen van de staat te verkrijgen. Veel van de vermeende minderjarigen zijn al meerderjarig. Ernstige leeftijdcontroles, maar alleen in zeer uitzonderlijke gevallen.

In de provincies en steden van Hessen van 2014 tot 2018 zijn er dus slechts 44 medische leeftijdsbepalingen besteld. Uiteraard schuwt men de grote inspanning – en negatieve krantenkoppen in de media.

Het feit dat na een korte tijd de meerderheid van de UMA’s een aanvraag voor “gezinshereniging” indient, leidt hoofdzakelijk tot het “inhalen” van ouders of naaste familieleden van de UMA uit het buitenland. Met het doel dat nu hele gezinnen kunnen profiteren van het aanbod van de staat.

Sommige burgers denken na, zelfs als hij ontdekt dat deze “familieleden” vaak zelfs met het naar Duitsland worden gevlogen – natuurlijk ook over “staatskosten”, dus ten koste van goede belastingbetalers in dit land, vervolgt de tijd van zijn leven dagelijks zijn werk ,

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geldkraan ECB gaat weer open, nog lagere rentes in het vooruitzicht

EU-tandem Timmermans-Samsom gaat onprettig voor Nederlanders worden