in ,

Afgelopen decennia is het Arctisch en Antarctisch zee-ijs in omvang toegenomen, meer dan in de afgelopen 10.000 jaar

sea ice 1548422204
12019 / Pixabay

Hier is het visuele bewijs dat het ijs smelt tot de door de ”mens veroorzaakte” opwarming van de aarde een totale zwendel is. Volgens de theorie van de opwarming van de aarde wordt er geen ijs verondersteld te zijn en toch, tenzij je blind bent, toont het onderstaande beeld de Noordpool vol ijs.

Het verwoestende nieuws voor de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde. In werkelijkheid is het “De zon, niet CO2, die het klimaat op aarde drijft”, zegt Dr. Roger Higgs, lange tijd consultant geoloog en sedimentoloog. De opwarming en afkoeling van de aarde wordt aangedreven door de zon, in het bijzonder door het interplanetaire magnetische veld van de zon, dat inkomende kosmische stralen reguleert, die op hun beurt de bewolking en dus de wereldwijde temperatuur regelen.

De aarde is nu aan het koelen. De opwarming van de aarde eindigde in 2016: het bewijs dat de zon, niet de CO2, het klimaat op aarde aandrijft. Bovendien waren de CO2-niveaus van AD500 tot 1200 bovendien anticorrosief gerelateerd aan de temperatuur van de aarde.

ice

Er is de afgelopen decennia meer Arctisch en Antarctisch zee-ijs in omvang toegenomen dan de afgelopen 10.000 jaar. Met alle hysterie over het smelten van ijs – Greenland Ice Sheet is ver boven het gemiddelde. De onderstaande kaart van het Deense Meteorologisch Instituut (DMI) spreekt voor zich. De blauwe lijn toont de ijsmassa balans van Groenland vanaf vandaag. Het is groter dan het gemiddelde – het gemiddelde – van 1981 tot 2010 (donkergrijze lijn).

Voor dit jaar hebben de DMI-wetenschappers een totale SMB van 517 miljard ton berekend, wat bijna 150 miljard ton boven het gemiddelde van 1981-2010 is, wat net achter het seizoen 2016-17 staat als zesde hoogste in het record.

Je kunt geloven dat de opwarming van de aarde ernstige hersenbeschadiging veroorzaakt bij de krankzinnige gelovigen – incompetente corrupte politici en massa media – als ze met studies op de proppen komen die precies het tegenovergestelde zeggen. Lees de krantenkoppen! Greenland’s Rapid Ice Melt Persists Zelfs in de winter, Studievondsten.

In de laatste verontrustende studie over hoe de klimaatcrisis de ijzigste regio’s ter wereld beïnvloedt, bleek uit een nieuw rapport van de Scottish Association for Marine Science (SAMS) dat de op een na grootste ijskap ter wereld op dit moment zelfs in de winter aan het smelten is. De studie volgt op een rapport dat eerder deze maand werd gepubliceerd en dat aantoont dat de ijssmeltsnelheid van Groenland momenteel sneller is dan ongeveer 7.000 jaar geleden. De 650.000 kubieke kilometer ijs op het eiland smelt 50 procent sneller dan in de pre industriële tijd.

Dat was niet genoeg voor de echte klimaatontkenners (leugenaars). Vandaag lezen we:

Time Magazine publiceerde: “De enorme ijsvoorraad van Groenland smelt sneller dan eerder gedacht, en het kan te laat zijn om er iets aan te doen, behalve “aanpassen”, zo hebben wetenschappers in een nieuwe studie gewaarschuwd.

Het ijsverlies daar is tot vier keer sneller dan in 2003 en draagt bij aan de stijging van de zeespiegel, zo blijkt uit de nieuwe gegevens.

De bevindingen, gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), gebruikten NASA klimaatgegevens en GPS-stations om de ijskappen van Groenland, de beruchte Guardian rapporten, te bestuderen.

Fantastische leugens? Meer overtuigend dat de massamedia en de meeste klimaatwetenschappers en klimaatorganisaties de echte klimaatontkenners zijn? Bekijk de onderstaande grafieken hieronder om te zien waarom de opwarming van de aarde de grootste misleiding in de geschiedenis is.

ice3ice4ice5

Volgens een berekening van de “The Guardian  was de gemiddelde verwarming over een periode van 150 jaar gelijk aan ongeveer 1,5 Hiroshima atoombommen per seconde. Maar de verwarming is in de loop van die tijd versneld omdat de koolstofemissies zijn toegenomen, en was nu het equivalent van tussen de drie en zes atoombommen per seconde.

Gisteren spraken we over Bilderberg trekpop Bill Gate’s klimaat FantasieThe Guardian en vele andere ”belangrijke corrupte massamediapublicaties” proberen elkaar allemaal te overtreffen in het publiceren van de grootste fantasieën ooit verteld.

Forbes Magazine, een van de weinige redelijke mediaorganisaties die eind 2018 een studie publiceerde over een studie die stelt dat de oceanen in de wereld tot 60% meer warmte hadden opgenomen dan aanvankelijk werd gedacht in de afgelopen 25 jaar, wordt opnieuw geëvalueerd. Wetenschappers concluderen dat de temperatuur van de oceanen langzamer stijgt dan de eerder genoemde studie.

Armstrong Economics schrijft:

“Aangezien de nep-academici de Global Warming scenario’s blijven pushen omdat dat meer belastingen rechtvaardigt en ze worden beloond met eindeloze subsidies, heb ik gewaarschuwd dat het Global Cooling is waar we ons zorgen over moeten maken. Vooral ouderen zouden echt moeten proberen te verhuizen naar een warmer gebied. Het sterftecijfer als gevolg van de extreme kou die sinds 2015 heeft plaatsgevonden, is nu officieel twee keer zo hoog als het jaar ervoor. In Groot-Brittannië noemen ze het Winter Deaths en in Wales was het aantal doden in 2017-18 verdubbeld – oplopend van 1.850 het jaar ervoor naar 3.400 en is de winter nog niet afgelopen. We zijn – deze ronde – op schema voor een verdubbeling van het seizoen 2017-2018 .

Nepnieuws, nepacademici, nepwetenschappers, neppolitici blazen zoveel hete lucht uit dat het geen wonder is dat de helft van de mensen in de wereld gelooft dat het warmer wordt terwijl de wereld inderdaad kouder wordt. Er is niets nep over het weer vandaag. Het is waar dat het weer één ding is en het klimaat een ander, maar kom op mensen we horen of lezen niets over hittegolven, tenzij je in Rio in Brazilië woont.

De National Weather Service had voorspeld dat de temperaturen in het noordoosten meer dan 20 graden onder het normale niveau zouden liggen, met windvlagen tot 48 km/u (30 Mph) en windrillingen van min 40 graden Fahrenheit (min 40 graden Celsius) naderen  het noorden van New York en Vermont.

Bovenop de hoogste berg van het Noordoosten, daalde de temperatuur tot min 23 graden (min 31 graden Celsius) maandagmorgen en daalde tot min 31 graden (min 35 graden Celsius) later in de middag, volgens de Facebook-pagina voor Mount Washington Observatory, in New Hampshire. De vlagen van de wind hingen rond minus 80 (minus 62 Celsius).

De ingezetenen van Ottawa werden zaterdagmorgen wakker om in de koudste hoofdstad ter wereld te leven, ongeveer 20 graden kouder dan Moskou en Helsinki, zelfs een graad kouder dan Ulan Bator, Mongolië. De lage temperatuur van -24°C (-11,2 F) in combinatie met bijna 30 cm (12 inch) sneeuw maakte het de koudste sneeuwstorm van Ottawa in meer dan 100 jaar.

Het koude weer droeg bij aan de vele doden tijdens het Martin Luther King Jr. vakantieweekend. Duizenden huizen en bedrijven bleven zonder stroom, waardoor mensen binnen in de kou bleven staan. Natuurlijk zal de CDC sterfgevallen door de kou vertalen naar valse sterfgevallen veroorzaakt door de griep. Of misschien zal de opwarming van de aarde de sterfgevallen door de kou vertalen in de dood door koorts die eens en voor altijd bewijst dat de wereld warmer wordt en dat de zon niet van belang is voor het leven, het weer of het klimaat hier op aarde.

Conclusie

Ik denk niet dat iemand bereid is om de chaos te accepteren die het gevolg is van de koude klimaatverandering en dat hebben we te danken aan incompetente corrupte politici, de media en overheidsorganisaties, die een agenda van derde uitvoeren. Misschien geeft 95% van de bevolking geen vloek over iets anders dan hun sociale media berichten, beroemdheidsnieuws en modeshows.

Vijftig procent gelooft in de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, zodat ze niet verwachten dat ze onder koudere omstandigheden dan normaal zullen worden getroffen. Het vermogen van de meeste mensen om de realiteit onder ogen te zien – politiek, financiën, wetenschap, ecologie, etc. – is ingestort tot bijna nul, maar omdat de gele jas revolutie suggereert, voor een groeiend aantal mensen, verandert dit snel.

Gewoon voor de lol: Het is zo koud, delen van Niagara Falls zijn bevroren als een scène uit een Disney-film. Global warmers gelovers lees het nog een keer!!, het zegt dat het niet zo warm is!

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

Lees ook even deze:

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

En gewoon in de Telegraaf:

Tijdens een zeilreis langs Groenland stuitte vastgoedmagnaat Niek Sandmann uit de Quote 500, op ’kolossale vragen’ waar de klimaatwetenschap geen eenduidig antwoord op heeft. De ondernemer is bevreesd dat Nederland zichzelf de armoede indraait met een peperduur maar ineffectief klimaatbeleid.

Over één ding wenst Sandmann geen twijfel te laten bestaan: hij is geen klimaatscepticus. „Ik ben allang bezig met de energietransitie”, vertelt hij in zijn kantoor Villa Betty in Amsterdam.

„Ik ben me rot geschrokken hoe rechters en politici ons de laatste tijd richting een beleid duwen dat uiteindelijk de wereld slechts 0,0003 graad aan opwarming scheelt in het jaar 2100. En dan mogen China en India gewoon nieuwe kolencentrales bouwen onder het Akkoord van Parijs. We zadelen onze burgers op met een enorme lastenverzwaring, maar de meeste Nederlanders hebben er nauwelijks benul van. Willen we dat wel?”

Een reis naar Groenland in 2016 met zijn zeilschip De Dwinger legde de kiem voor zijn klimaattwijfels. „Ik wilde met eigen ogen zien wat er aan de hand is. Aan de oostkant van het eiland zag ik vijfhonderd kilometer gletsjers van honderd meter hoog. Nul land. Aan de zuidwestkant is de opwarming beter te merken. Ik bezocht er ook een museumpje, met overblijfselen van de Vikingen die er rond het jaar duizend woonden. Waar zij ooit landbouw bedreven ligt nu honderd meter gletsjer… Dus het was er toen veel heter dan nu.

Verder lezen doe je hier

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aquarius migranten boot

Salvini riskeert cel voor ‘kidnapping’ na stoppen smokkelschip met migranten

Je privacyrechten in de praktijk: onterechte opgetrokken drempels door bijvoorbeeld het BKR