in , ,

Agenda 2030: Bewijzen van verkiezingsfraude bij de Franse presidentsverkiezingen

machtsgreep

Er zijn bewijzen van verkiezingsfraude opgedoken bij de recente Franse presidentsverkiezingen, die een overwinning opleverden voor Emmanuel Macron.

In deze eerste video kondigt France 2 nieuwsanker, Jean-Baptiste Marteau aan dat uit rechtstreeks van het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken ontvangen gegevens bleek dat Marine Le Pen iets voor lag op Macron, met precies 13.899.494 stemmen.

Maar aan het eind van de avond was haar stemmenaantal met meer dan 1,13 miljoen stemmen gedaald. Dit veroorzaakt bij velen een kreet van verontwaardiging, bericht Alexandra Bruce.

Een tweede video laat zien hoe de fraude tot stand is gekomen: de stembiljetten voor Le Pen werden opzettelijk beschadigd om ze ongeldig te maken.

Op zijn Telegram-account zegt Aaron Hawkins (aka StormCloudsGathering), die in Frankrijk woont, dat velen wijzen op de duidelijke parallellen met de verkiezingen van 2020 in de VS, maar hij zegt dat wij waarschijnlijk geen herhaling zullen zien van wat er in Amerika gebeurd is, omdat de politiek in Frankrijk heel anders is. Zoals Aaron uitlegt:

“[Macron] is de meest gehate politicus in de geschiedenis van Frankrijk. Hij wordt niet gezien als een kampioen van links, maar eerder als een marionet van de bankelite.

Het feit dat hij letterlijk voor de Rothschild bank in Frankrijk werkte, en naam maakte door te bemiddelen bij de overname door Nestlé van de babyvoedingsdivisie van Pfizer, maakte dat vanaf het begin zo, en zijn beleid tijdens zijn ambtsperiode versterkte die perceptie alleen maar.

De rellen na de verkiezingen in Frankrijk mogen dan tijdelijk voorbij zijn, maar nu de bewijzen van verkiezingsfraude boven Macron hangen en de voedsel- en energiecrisis begint, is een revolutie niet alleen mogelijk, het is zelfs waarschijnlijk.

Separatistische bewegingen in Corsica, en verschillende overzeese gebiedsdelen zullen dit versnellen, en strijders uit de hele wereld zullen meedoen.

Verwacht dat Italië parallel daaraan zal destabiliseren, en het is op dit kritieke moment dat de krankzinnige hoeveelheden wapens die in Oekraïne verdwijnen zeer, zeer belangrijk zullen worden (evenals de verschillende neo-nazi-terreurgroepen die de CIA en de Mossad in heel West-Europa gecultiveerd hebben).

Ordo Ab Chao. Orde uit de chaos. Laat ze er niet mee wegkomen.”

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Hof Justitie

Er was eens censuur, nu censuur op steroïden: Europees Hof houdt uploadfilter in stand

eu leger

Weerzinwekkende Stasi-praktijken: Het leger is op verzoek van het ministerie van VWS ingezet tegen eigen bevolking