in , ,

Al 1200 beroepschauffeurs ontslagen of op non-actief gezet door bende bij CBR

Free-Photos / Pixabay

Tientallen beroepschauffeurs zijn hun baan kwijtgeraakt of op non-actief gesteld, omdat het CBR niet op tijd hun rijbewijs kon verlengen. Dat schrijft De Telegraaf.

Het CBR had door een reorganisatie niet genoeg tijd om alle gezondheidsverklaringen te verwerken en de rijbewijzen van de chauffeurs te verlengen.

In totaal gaat het om twaalfhonderd chauffeurs die in de problemen zijn gekomen door de problemen bij het CBR, meldt de krant. Veel chauffeurs voeren andere werkzaamheden uit binnen het bedrijf waar ze werken.

Het CBR is bezig met het verbeteren van de online diensten en door die reorganisatie is de vertraging ontstaan, zegt de organisatie in De Telegraaf.

“Wij vinden het enorm jammer dat er zoveel problemen zijn. De verbeteringen in de dienstverlening zijn waarschijnlijk half 2019 merkbaar.”

Lees ook eens verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Anonimiteit moet altijd een optie blijven! Overheid wil online identiteitsbewijs en digitale kluis

Al in 2007 schreven klimaatdeskundigen een brandbrief aan de Verenigde Naties over wetenschappelijke klimaatdwaling