in

Al globalwarminghoax Gore “verbruikt 21 keer meer elektriciteit dan gemiddelde Amerikaan”

De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore verbruikt minstens 21 keer meer dan de gemiddelde Amerikaan. Dat zegt een conservatieve denktank op basis van zijn elektriciteits­facturen. Het nieuws komt enkele dagen voor de release van zijn nieuwe klimaatfilm “An inconvenient sequel”.

Hij is een van de grootste voortrekkers van de strijd tegen de opwarming van het in de : Al Gore, vicepresident onder president Bill van 1993 tot 2001. Een studie van het National Center for Public Policy Research brengt zijn imago nu een flinke deuk toe.

Volgens de conservatieve denktank verbruikt Gore liefst 21 keer meer elektriciteit dan een gemiddelde Amerikaan in zijn huis in Nashville.

De studie is gebaseerd op de elektriciteitsfacturen van Gore die de Nashville Electric Service aan de denktank overmaakte. Daaruit moet blijken dat Gore de voorbije 12 maanden 231.000 kilowattuur elektriciteit verbruikte. Een gemiddeld Amerikaans gezin houdt het bij 11.000 kilowattuur.

In september vorig jaar bereikte de elektriciteitsconsumptie van Gore zelfs een piek 34 keer hoger dan het gemiddelde Amerikaanse verbruik, zegt de denktank. De jaarlijkse hoeveelheid elektriciteit die Gore gebruikt om alleen al zijn zwembad te verwarmen, zou volstaan om een gemiddeld Amerikaans huishouden 6 jaar van elektriciteit te voorzien.

Lees verder bij de Bron:

Photo by campuspartybrasil cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Regeren was vooruitzien, minister Henk Kamp: ‘We hebben te veel migranten toegelaten’

NAVO bedankt: 1,3 miljoen Libiërs afhankelijk van humanitaire hulp