in

Al voor zijn dood wist de Obama Foundation dat George Floyd een icoon zou worden

Schermafbeelding 2020 06 08 om 22.30.32
Screenshot Twitter

Tot zijn dood was George Floyd een totaal onbekende, maar niet voor de Obama Foundation, want daar werd zijn afbeelding al acht dagen voor zijn dood rondgestuurd.

Voormalig NFL speler Larry Johnson claimt dat de dood van Floyd een rituele offering is van de vrijmetselarij.

Of George Floyd nu wel of niet dood is, doet eigenlijk niet zoveel ter zake. Wat wel belangrijk is, is dat er steeds meer bewijs boven tafel komt waaruit blijkt dat Floyd niet bij toeval, wel of niet alleen als show voor de bühne, werd gedood door een doorgedraaide politieagent.

Er zijn vele aanwijzingen dat hier sprake is van een geplande operatie met overduidelijke verbanden richting vrijmetselarij.

Er is geen mens ter wereld die ondertussen niet weet wie George Floyd is/was. Overal zie je zijn gezicht en wordt hij gebruikt als symbool om een rassenoorlog te ontketenen. Een rassenoorlog die volop wordt gepromoot door de mainstream media die geen enkel onderzoek hebben gedaan naar de werkelijke feiten van het Amerikaans politiegeweld tegen burgers, maar stompzinnig de discriminatie mantra hebben overgenomen.

Met als gevolg dat George Floyd een begrip is geworden in de wereld:

george, de verlosser

Echter, acht dagen voor zijn dood was hij dat nog niet. Behalve bij sommige mensen waar Floyd wel degelijk al lang bekend was.

Wij ontvingen het volgende bericht van een lezer (dank!):

Via de Halturnerradioshow kwam ik wat interessants tegen, namelijk toevoegde foto. Een tweet van de Obama Foundation met een foto van George Floyd op 17 mei 2020, dit terwijl George Floyd op dat moment nog ‘onbekend’ was en pas overleed op 25 mei 2020……8 dagen later! Hier klopt iets niet.

George Floyd was tot zijn dood een verder voor de massa onbekend iemand. Hij was een totaal onbekende kruimelcrimineel die samenwerkte met de politieagent die hem vermoordde. Dus, hoe komt de Obama Foundation acht dagen daarvoor aan een afbeelding van George Floyd die ook nog eens in verband wordt gebracht met het land Amerika, net zoals dat na de dood van Floyd gebeurde.

Normaal gesproken kan dit niet, tenzij het een van te voren beraamde operatie is geweest en dat past precies bij alle andere bewijzen rond deze hoax.

Zoals wij eerder schreven zijn er verbanden tussen George Floyd en …..

Lees verder bij de bron: niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1287965801 39d10ca7b9 b vliegtuig

Nog even over het vliegen: Sars en H1N1 bleken besmettelijk in vliegtuigcabine

EU geld

De miljarden vliegen je om de oren: EU verdubbelt wereldwijd coronahulppakket