in

Alarm drie Nederlandse banken, media zwijgen


Moodys-Dutch-banks-may-2014

Lees hier het volledige rapportpdf-transparant

DIT ONTHOUDEN DE MAINSTREAM MEDIA U

Vandaag kwam Moody's Investors Service met een alarmerend bericht over 82 internationale waaronder drie Nederlandse, het betreft een downgrading. Zoals gebruikelijk past een dergelijke waarschuwing niet in het straatje van onze regering en dus niet van de mainstream media. Onze vrienden van Geen Nieuws schreven er een uitstekend artikel over. De doorsnee Nederlander zou zich eens achter de oren moeten krabben en zich niet langer laten leiden door het nieuwe communisme dat inmiddels overwoekert.

Onze regering komt bijna dagelijks met steeds positievere berichten () over onze terwijl de realiteit ons leert dat we op de rand van een faillissement staan met alle gevolgen van dien. zou wel eens het voorportaal kunnen zijn van een stukje geschiedschrijving dat angstig veel lijkt op een nieuwe .

Leest u zelf hoe Moody's schrijft over de stand van zaken bij een groot aantal banken. Die banken zijn net als de een koortsthermometer van de economie.

Lees de rest verder via Alarm drie Nederlandse banken, media zwijgen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Marktplaats geeft privégegevens gebruikers prijs

Europa geeft groen licht voor genetisch gewijzigde organismen