in , , ,

Alle daklozen en mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn de klos met orgaandonatiewet

Je vraagt je soms af wat het gemiddelde IQ is van de mensen die dagelijks plaatsnemen op het pluche in om zaken van dit land in goede banen te leiden (lijden).

Er wordt een door ingediende donorwet aangenomen, waardoor straks hele groepen mensen niet kunnen aangeven dat ze geen donor willen zijn.

Onlangs werd er in onze  een wet aangenomen op initiatief van de Partij des Doods, die ook wel bekend staat als D666, waarbij straks iedere Nederlander ongevraagd op de snijtafel terecht zal komen om (levend) te worden ontleed voor onderdelen.

Formeel gebeurt dat nadat je dood bent, maar onze overheid hanteert een nogal flexibele definitie over dat dood zijn, dus met een beetje pech kom je niet alleen ongewild op die snijtafel terecht, maar maak je het ontleedproces bewust mee zonder enige verdoving.

Een mooier afscheid van deze wereld kun je je volgens onze overheid niet wensen, want jij maakt iemand anders blij met delen van jouw lichaam.

Mocht je toch bezwaren hebben tegen deze handelswijze, dan bestaat er de mogelijkheid om dit te laten registreren.

Waarmee we dan de omgekeerde wereld hebben van: Niet jij beschikt over je lichaam en jij kan, als jij wilt, je organen aanbieden voor donatie, maar de overheid beschikt na je dood over het lichaam, tenzij jij de nodige moeite doet om dit ongedaan te maken.

Maar, zelfs als je wilt aangeven dat je het met dit gedrocht van een niet eens bent, kan dat lang niet door iedereen gedaan worden.

Bij deze willen dan ook de alarmklok luiden, want alle daklozen en mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats (en dat is een ras groeiende groep) worden door de overheid na hun dood ontleed, omdat zij geen keuze mogen vastleggen.

Wij hebben in ons land het Donorregister. In dat register kan je aangeven of je wel of geen donor wilt zijn. Straks hoef je niet meer aan te geven of je het wilt zijn, je bent het dan automatisch. Het is werkelijk niet te geloven!

Wel kan je dan aangeven dat je het niet wilt zijn en dan maar hopen dat ze dat register raadplegen wanneer jouw tijd is gekomen.

Echter, om iets in dat register te kunnen vastleggen moet je ingeschreven staan bij een gemeente. Sta je daar niet in, dan kan je het vergeten.

Dit is het scherm wat een lezer (dank!) voor ogen kreeg die wilde aangeven geen donor te willen zijn, maar die even niet beschikt over een vast adres en derhalve niet voor komt in het register van een gemeente.
xxx

Hoeveel mensen zijn er niet in dit land die om wat voor reden dan ook geen vaste woon- of verblijfplaats hebben, maar wel dégelijk Nederlander zijn?

Omdat ze Nederlander zijn is de wet op hen van toepassing en zijn ook zij automatisch donor en zullen zij automatisch aan stukken worden gesneden omdat ze niet kunnen aangeven dat ze daar niet van gediend zijn.

Moet je dit even voorstellen:

Er zitten in Den Haag 150 mensen in de Tweede Kamer. Mensen die ons moeten vertegenwoordigen en waar je van mag aannemen dat het geen totale imbecielen zijn.

En toch slagen deze 150 er in om een wet goed te keuren, waarbij een deel van de Nederlanders letterlijk naar de slachtbank gaat omdat zij niet mogen aangeven dat ze dat niet willen.

Is dit bij geen van die 150 Kamerleden opgekomen? Is er daar helemaal niemand die wakker is?

Misschien dat er nog wat zinnige mensen in de Eerste Kamer zitten die ervoor kunnen zorgen dat dit recht gezet wordt.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

Photo by hemkes cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Digitale terminals en snelheidscamera’s eenvoudig te hacken

KNMI meet al bijna kwart eeuw (vrijwel) geen opwarming meer in De Bilt