in

Alle facetten van ons normale leven zullen worden verstoord …

global reset 05a

In de nieuwe wereld die de planners van het World Economic Forum voor ogen hebben is geen ruimte meer voor dingen zoals privacy of bezit.

Mensen hebben werkelijk geen flauw benul wat hen nog meer staat te wachten, maar gelukkig maakt voormalig VN functionaris Claire Edwards dat heel duidelijk.

De Great Reset waar wij ons op dit moment midden in bevinden zal alle facetten van ons normale leven verstoren. En dit is niet beperkt tot één bepaald land, maar wereldwijd.

Zoals de verhoudingen tussen landen en op gebieden als financiën, energie, voedsel, medicijnen, banen, stedelijke planning, onroerend goed, wetshandhaving en onze intermenselijke relaties, om maar enkele dingen te noemen.

Dat alles gaat veranderen en het begint met de manier waarop wij over onszelf denken.

Er is een uitgebreid artikel verschenen dat heet The Great Reset for Dummies en is geschreven door Tessa Lena. Het is een uitgebreid stuk, waarvan Henry Makov een soort samenvatting gemaakt heeft met de meest relevante punten:

Privacy is iets dat in onze nieuwe maatschappij eigenlijk niet meer zal bestaan. Het is een ouderwets concept, zeker voor wat betreft medische gegevens. Wij zullen dan ook niet echt grote vorderingen kunnen maken als mensheid als iedereen zich maar blijft vastklampen aan privacy.

Het eindresultaat van de komende nieuwe maatschappij kan je zien als een volledig gecontroleerde lopende band, waarbij het niet mogelijk is om dwars te liggen en spirituele onderwerping is dan ook noodzakelijk.

Het is alsof je 24/7 medicatie krijgt toegediend, waarbij de medicijnen zowel chemisch als digitaal zijn. Af en toe wordt je op het matje geroepen en kan je worden gestraft voor dingen die je fout hebt gedaan. Zo kunnen ze je toegang tot bepaalde plaatsen beperken of ze kunnen je digitale bankrekening blokkeren. Dit alles zal waarschijnlijk gebeuren zonder menselijke inmenging. Artificial Intelligence oftewel kunstmatige intelligentie is het toverwoord.

Wij gaan wat maatschappij betreft weer terug naar de Middeleeuwen toen er sprake was van feodalisme. Alleen hebben we nu te maken met een heel efficiënte vorm van feodalisme, omdat alles nu wordt vastgelegd via camera’s en scanners. Ieder mens wordt geobserveerd, iedere mineraal op aarde en iedere bes die waar dan ook groeit krijgt een digitale tag.

Binnen dat framewerk heeft ook iedere boer een functie en die wordt niet bepaald door de normale cyclus van leven, maar door AI (kunstmatige intelligentie). Alles in de nieuwe maatschappij moet efficiënt worden.

Het is dan ook niet voor niets dat er nu artikelen verschijnen in de Amerikaanse media waarin bekend wordt gemaakt dat er grote sommen geld beschikbaar zijn gemaakt voor telecomproviders om ook in meest afgelegen plattelandsgebieden van Amerika 5G te installeren. Dit is nodig om straks de zogenaamde “precision agriculture” uit te voeren.

Ook de boeren zullen worden gevangen in het digitale net (gevangenis) en ook iedere stap die een boer en/of zijn vee op zijn land/boerderij doet zal worden gevolgd. Dit uiteraard ook in het belang van mogelijke contacten met mensen die besmet zijn met het vreselijke “virus”.

De manier waarop wij nu nog leven en werken is natuurlijk een enorme sta in de weg voor wat de planners van de Great Reset in gedachten hebben. Wij leven veel te egoïstisch, wij zijn veel teveel op onszelf gefocussed en wij hebben veel teveel vrijheid om te doen en laten wat we willen. We hebben veel teveel auto’s en veel teveel grote huizen. Ons leven is nu gericht op ons en dingen die we kunnen doen om ons leven mooier en beter te maken. Dat alles is een enorm obstakel voor de nieuwe geplande wereldorde.

Wij bevinden ons midden in een revolutie die lijkt op …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e8dd4a4955ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714d7c2c7cdd9248 640 encryption

Weg met privacy: ‘Verbod op end-to-end encryptie’ dreigt in de EU, want terreuraanslagen

new system update 1119128840 scr

Lockdown in Griekenland wordt grimmig: overdag geen recreatief internetgebruik meer