in , ,

Alle presidenten van de enige drie landen die de Covid injecties weigerden zijn nu dood

Worden regeringsleiders letterlijk bedreigd om deze agenda onverkort uit te voeren? – Hoe loopt deze frontale, finale aanval op het voortbestaan van de mensheid af?

—————————————————————————————————————————————–

Slechts drie landen op deze planeet weigerden de gentherapie injecties in te voeren. Alle drie de presidenten van deze landen, , Burundi en Tanzania, zijn nu dood.

Hoeveel regeringsleiders en staatshoofden zouden er op de wereld zijn die mogelijk bedreigd worden met eenzelfde lot als ze de - agenda van de globalistische WHO elite niet onverkort uitvoeren?

De Haïtiaanse president Jovenel Moïse werd vermoord door ‘onbekende’ criminelen. De Tanzaniaanse president John Magufuli (61) en de Burundese president Pierre Nkurunziza (55) zouden aan een hartaandoening zijn overleden.

Is het toeval dat uitgerekend de enige drie presidenten die zich tegen de Covid injecties verzetten, zo kort na elkaar zijn overleden? (1)

De WHO elite heeft er in ieder geval geen enkel probleem mee miljarden mensen te injecteren met hoogst experimentele genmanipulatie stoffen, die alleen al in de VS en de inmiddels aan circa 26.000 mensen het leven hebben gekost en vele honderdduizenden ernstig ziek of gehandicapt hebben gemaakt (officiële cijfers, historisch slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal). En dat allemaal om een verondersteld luchtwegvirus met een door de WHO bevestigde gemiddelde overlevingskans van 99,85% te ‘bestrijden’.

De Clintons geven het voorbeeld wat te doen met ongewenste personen

Dus waarom zou deze elite, die zichzelf zo hoog verheven acht boven de hele mensheid, niet ook zover gaan door onwillige (regerings)leiders uit de weg te laten ruimen, en dit een ‘ziekte’, ‘moord door criminelen’ of een ‘’ te noemen? Ze hebben immers een goed voorbeeld in het beruchtste echtpaar uit de moderne , de Clintons.

Het aantal ‘toevallige’ dodelijke ongelukken en ‘zelfmoorden’ van – soms zeer hoog geplaatste – personen die om wat voor reden dan ook een bedreiging voor Bill & Hillary vormden, is nauwelijks meer te tellen.

Meest recente slachtoffer was de 45 jaar oude Emmy-award winnende journalist Christopher Sign. Zijn onderzoek naar de pogingen van Bill om het ministerie van en de FBI het emailschandaal van zijn vrouw onder tafel te laten moffelen zou in 2016 hebben bijgedragen aan Hillary’s verkiezingsnederlaag.

Volgde hun wraak op 14 juni 2021, toen Sign, die al de nodige bedreigingen had gehad, dood werd aangetroffen?

Vermoedelijk hoeven de meeste regeringsleiders echter niet ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zomergriep: ‘Als wij massaal besluiten om ons niet meer te laten testen dan stopt deze waanzin’

De beelden: Australië kondigt begin van ‘nieuwe wereldorde’ aan als gevolg van COVID-19