in

Als de Paus aftreedt in 2020, zal er een 900 jaar oude apocalyptische profetie in vervulling gaan

55e7d1414a5ab114a6da8c7ccf203163143ad9e252597041762a 640 Apocalyps

De geruchten dat paus Franciscus voortijdig zal aftreden zijn weer in volle hevigheid teruggekeerd. Volgens een bron die dichtbij de Vaticaanse leider staat zou Franciscus al bij zijn aantreden in 2013 hebben gezegd slechts 7 jaar in het ambt te zullen blijven.

Mocht het 83 jarige hoofd van de Katholieke Kerk inderdaad in 2020 aftreden, dan is hij na zijn voorganger Benedictus de tweede paus in 500 jaar die voortijdig van de ‘heilige stoel’ afstapt. Daarmee zou hij tevens een bijna 900 jaar oude apocalyptische profetie vervullen.

Austen Ivereigh is de voormalige directeur Publieke Zaken van de oud-aartsbisschop van Westminster, kardinaal Cormac Murphy-O’Connor, en werkt als journalist nauw samen met het Vaticaan. ‘Ik denk niet dat er ooit enige twijfel over was dat hij in 2020 zal aftreden,’ verklaarde hij in 2013.

‘Hij maakte vanaf begin af aan duidelijk dat hij vond dat paus Benedictus (XVI) een profetische stap van grote bescheidenheid had gedaan (door af te treden), en hij er geen enkel probleem mee zou hebben om hetzelfde te doen.’

‘Interessant is dat hij in 2014 op de Mexicaanse televisie zei dat hij dacht dat zijn pausdom maar zo’n 5 jaar zou duren… Nu hoor ik echter van mensen naast hem dat hij zeven jaar nodig heeft om zijn vijfjarige plan te vervullen. Dat betekent natuurlijk dat hij tot 2020 zal aanblijven.’

Paus neemt voortouw bij vorming op klimaat gebaseerde wereldreligie

De huidige paus lijkt in ieder geval nog wel alle wereldleiders op 14 mei 2020 in het Vaticaan te willen verwelkomen om onder zijn leiding een wereldwijd pact te sluiten dat neerkomt op het oprichten van een dictatoriale VN-wereldregering die gebaseerd zal zijn op een nieuwe klimaatreligie, die de hele mensheid en alle bestaande religies moet verenigen. Het is speculatie, maar mogelijk zal hij dan, of kort daarna, de weg vrijmaken voor een nieuwe interreligieuze leider die de taak zal krijgen om deze op ‘het klimaat’ gebaseerde wereldreligie te vormen.

Om alle katholieke christenen in het gareel te krijgen overweegt Franciscus om het ontkennen van de klimaatcrisis officieel tot zonde te bestempelen. In 2016 had hij het klimaatactivisme al toegevoegd aan de zeven traditionele katholieke genadewerken en aan de kernwaarden van de Vaticaanse variant van het christendom.

112e en allerlaatste paus?

Mocht de op 13-3-2013 gekozen paus later in 2020 aftreden, dan lijkt hij daarmee de bijna 900 jaar oude profetie van St.Malachy te gaan vervullen. Deze Ierse aartsbisschop reisde in het jaar 1139 naar Rome, en zou daar een visioen hebben gekregen van alle toekomstige pausen, 112 in getal. De 111e paus (Benedictus XVI) werd door hem als de ‘gloria olivae’ omschreven, de ‘glorie van de olijf.’ De orde van de Benedictijnen staat ook bekend als de Olivetanen, waardoor velen denken dat de ‘112 pausen profetie’ correct was.

De 112e paus, Franciscus –de eerste Jezuïtische paus ooit-, zou de allerlaatste worden onder wiens bestuur de eindtijd zou losbarsten. Deze paus werd door St. Malachy ‘Petrus Romanus’ genoemd, en zou aan het hoofd staan als de kerk in hevige vervolgingen terecht komt, die zullen eindigen met de vernietiging van Rome en de komst van ‘de gevreesde Rechter, die de mensen zal oordelen. Het einde.’

Volgen Ivereigh houdt Franciscus zich hier niet zo mee bezig, en heeft hij zijn lot ‘in de handen van God’ gelegd. (1) Opmerkelijk is dat Clarín, de grootste krant van Argentinië –het land waar hij vandaan komt-, na zijn verkiezing een grote foto van hem op de voorpagina plaatste, met daarbij de kop: ‘De paus van het einde van de wereld.’ Bergoglio was in eigen land niet onomstreden, omdat hij had samengewerkt met de beruchte junta die tienduizenden burgers die zich verzetten tegen dictator Videla had vermoord.

Uitgerekend Franciscus voorspelde valse paus

St. Malachy’s omschrijving van Franciscus als ‘Petrus Romanus’ lijkt eveneens te kloppen. Kardinaal Bergoglio (/Franciscus) is namelijk de zoon van Italiaanse ouders, waarmee hij voldoet aan de term ‘Romanus’. Bovendien vernoemde hij zich naar Franciscus van Assisi, de katholieke (eveneens Italiaanse) priester wiens originele naam Francesco di Pietro (Petrus) di Bernardone was. Kortom: Petrus Romanus.

Dat kardinaal Bergoglio zich uitgerekend naar Franciscus van Assisi vernoemde is meer dan opvallend. Niet alleen zocht de oorspronkelijke Franciscus toenadering tot de islam -een onderwerp dat in onze tijd zeer actueel is-, maar ook voorspelde hij kort voor zijn dood dat er in de tijd van de Apocalyps …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Rutte 3 geeft onderlaag in 2020 een verhoging belastingtarief en welgestelden krijgen verlaging

vaccinatie 1547213500

Waarom worden zwangere vrouwen opeens bestookt met een niet werkend vaccin?!