in ,

Als je dit ziet, dan is het afgelopen met de “coronapandemie” 

leugens 1544906695
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Mensen worden bespeeld met allerlei emotionele verhalen over een om zich heen grijpende coronapandemie.

Bijna niemand beseft dat deze hoax heel eenvoudig te ontmaskeren is en daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn.

Allemaal willen wij een einde aan al de corona ellende en de enige manier om dat voor elkaar te krijgen is door degenen die deze hoax moedwillig de wereld insturen, te ontmaskeren.

Wij blijven er keer op keer op hameren dat cijfers niet liegen en dat daar ook de sleutel ligt tot ontmaskering van criminele overheden die hun bevolkingen hun land en alle vrijheden willen afpakken.

Wij hebben aangetoond door middel van cijfers dat de griepdoden zijn vervangen door coronadoden. Wij hebben aangetoond dat het covid-19 virus helemaal niet bestaat omdat niet één wetenschapper waar dan ook ter wereld erin geslaagd is om dit virus te isoleren. Als het virus niet is aangetoond, dan bestaat er ook geen gouden standaard waarmee kan worden getest en is iedere coronatest per definitie onbetrouwbaar.

Wij hebben aangetoond dat er met de coronatest onder andere wordt getest op lichaamseigen materiaal waardoor je (logisch) een krankzinnig hoog aantal mensen krijgt die “positief testen” en het label “besmet met corona” krijgen opgeplakt.

Nu gaan we nog een aantal dingen aantonen die ondersteunen dat wij met niets anders te maken hebben dan griepgevallen of mensen die een verkoudheid hebben opgelopen.

Het volgende overzicht is gemaakt door de universiteit in Stockholm en laat zien dat het overgrote deel van de bevolking een kans heeft van 99,99 procent om dit “gevaarlijke virus” te overleven.

Net zoals bij de griep is dit virus alleen gevaarlijk als je boven de 80 bent en al lijdt aan één of meerdere ziektes.

bijna iedereen overleeft corona 99,9 procent

Wij worden gek van de coronamaatregelen, maar er zijn ook landen waar ze wel wat anders te doen hebben dan zich druk maken om corona.

Als er één continent is waar je een stortvloed aan dode mensen zou verwachten als gevolg van het “gevaarlijke coronavirus”, dan is het toch wel Afrika. Een land waar de sanitaire voorzieningen vaak hopeloos zijn, evenals de hygiëne, om nog maar te zwijgen van verzwakte immuunsystemen door ondervoeding.

De mensen zouden daar echt bij bosjes dood neer moeten vallen. Als wij met onze fantastische zorg al zoveel doden hebben, hoe moeten die arme Afrikanen dit ooit overleven? Als je bookmaker was, dan zou je geen stuiver geven voor de overlevingskansen van die arme Afrikanen.

Maar, wat blijkt? Ondanks het feit dat men in Afrika het coronavirus grotendeels negeert omdat ze druk bezig zijn met overleven en andere zaken, gaat er bijna niemand dood in Afrika.

We hebben het officiële aantal coronadoden opgezocht in verschillende Afrikaanse landen en hier volgt het resultaat. Het zijn het totaal aantal doden sinds de pandemie begon aan het begin van dit jaar:

Lees verder bij de bron: Niburu.co 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de hand 610x410

Fors meer mensen in de bijstand, vooral jongeren

200721 Rutte Journaal gr 600x313 1

‘Coronaspoedwet maakt van premier Rutte een alleenheerser’