in ,

Als we Poetin niet kunnen pakken dan maar Venezuela

Na de geweldloze ‘bevrijding‘ van Brazilië, waar de enige niet-corrupte politicus met Atlantische hulp terzijde werd geschoven, en , waar de ‘linkse‘ presidente vervangen werd door een man die prominent in de ‘Panama-Papers‘ figureerde, waar je weinig of niks meer over hoort, nadat bleek dat Poetin er niet in voorkwam, staat nu Venezuela op de nominatie.

Hoe lang die alternatieve, ‘pro-Washington‘ regeringen standhouden, dat weet niemand. U denkt wellicht dat ik hen op voorhand een korte carrière wens, omdat u vermoedt dat ik ‘anti-Amerikaans‘ ben. Maar ik ben eigenlijk ‘pro-bevolking‘. Ongeacht of die bevolking nou Amerikaans is, Argentijns, Braziliaans, of dat hun wiegje in Venezuela stond. En u moet het mij maar niet kwalijk nemen, maar ik begrijp de onvrede, doch vrees dat ze op het verkeerde paard wedden. En dat geldt net zo goed voor degenen in de VS die nu de ‘raciale kaart‘ trekken, die voor een niet onbelangrijk deel ook weer samenhangt met .

Mede dankzij de strapatsen waar ik gisteren bij stilstond, over een wereldomspannend ‘surveillance‘-netwerk dat in feite alleen maar achteraf kan verklaren hoe een terrorist tot zijn daad kwam, of wie er achter een coup zaten, wat vele honderden miljarden kostte, is het op. En niet alleen in de Verenigde Staten. Ook in Europa. En Japan.

In Nederland oordeelde een ‘Centrale Raad van Beroep‘ dat mensen die vervroegd met gingen, niet gecompenseerd hoeven te worden voor een gat van 700 tot 1300 per maand. Ze kunnen van de ‘Raad‘ doodvallen. Liefst letterlijk. Dat levert ‘de samenleving‘ namelijk voordeel op, en dat weegt hoe dan ook het zwaarst. Waarbij u ‘samenleving‘ niet al te letterlijk moet nemen. Zou de overheid aan haar contractuele verplichtingen worden gehouden, wat niet onredelijk is, omdat de getroffen personen geen kant meer op kunnen, en in goed vertrouwen er van uitgingen dat de fondsen en de overheid die contractuele verplichtingen jegens hen na zouden komen, dan kon Hennis minder dingen kopen die ‘BOEM!‘ zeggen. En konden we onze verplichtingen jegens Erdogan niet nakomen. En wat weegt nou zwaarder……..?

Dat is een ‘Rant‘. Maar daarmee niet minder waar. Overheden in de hebben geld nodig voor ‘hobby’s‘ die de mijne niet zijn. Sterker nog, waar slechts weinigen écht enthousiast mee weglopen. Wie in Nederland zit er te wachten op een JSF? Of nóg een oorlog in een land ver, héél ver van onze landsgrenzen, waarvan de inwoners die we bestoken met bommen om hen te ‘bevrijden‘, waarbij hun vrouwen en kinderen omkomen, via omwegen uiteindelijk Europa weten te bereiken, om zich hier op te blazen? Maar niet tegen Hennis, Koenders, Rutte, Samsom of Timmermans zeggen! Het is hun hobby! En die is in deze malle wereld heilig!

Dat geldt ook voor die ‘Latijns-Amerikaanse‘ landen die nu worden ‘opgeveegd‘ door een combinatie van economische sancties, roddels, en ‘marktmanipulatie‘. Om onduidelijke redenen lukt het eigenlijk altijd wel om de bevolking te helpen hun eigen graf te graven. Men denkt altijd dat ‘steun aan Washington‘ hen voorspoed en geluk brengt. Terwijl de geschiedenis leert dat dat slechts is weggelegd voor een enkele handelaar in verdovende middelen, en zijn entourage. ‘Leren van je fouten‘ als collectief is niet eenvoudig, in een wereld waar ‘het verhaal‘ geschreven wordt door mensen die tijd en geld over hebben. Omdat de belastingbetaler hun rekeningen betaalt.

Inderdaad, zoals mensen die zitting hebben in de ‘Centrale Raad van Beroep‘. En dan begrijp je ook waarom zo’n procedure op voorhand volledig kansloos is. Hou er rekening mee dat er nog veel meer van dat soort akkefietjes passeren, binnenkort, waarbij u van uw spaargeld afgeholpen wordt door een ‘Raad‘. Schaarste dicteert dat het fatsoen overboord wordt gezet. En contracten en polissen met terugwerkende kracht kunnen worden aangepast om geld vrij te maken voor méér JSF’s. Die, als er oorlog komt, direct Nederland verlaten, om de Polen te verdedigen, en Russen af te maken. Dat is ook beter voor ‘de samenleving‘, dan dat u er de Nederlandse economie mee stimuleert.

Niet vragen om een toelichting. Want ze hebben geen benul. Het is een ‘Raad‘. De naam zegt het al.

PS: Eigenbelang is hier niet mijn motivatie.

Lees verder via Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ap
4 jaren geleden

De 13 Satanische Bloedlijnen: Zie ook boek met deze titel
.
De Wereldleiders zijn slechts puppets die gedirigeerd worden door de zionisten bende -met als doel totale overheersing “over alles”.

nn
Antwoord aan  Ap
4 jaren geleden

Jammer dat die kampen zijn vernietigd.

nani
4 jaren geleden

Omdat de Elite olv. van Amerika Poetin “op geen enkele manier klein kan krijgen breekt er als alternatief ‘overal in de wereld brand – aanslagen – terreur en oorlog uit. De Wapen-industrie van de US [hun belangrijkste uitvoer product] moet draaiende blijven. Mocht de US het toch proberen -is dat gelijk hun totale ondergang -en nemen ze Europa in hun dwaasheid mee [MAD}.

Ji
4 jaren geleden

wanneer pakken we de VS

..na
Antwoord aan  Ji
4 jaren geleden

Ze hebben ervaring in ZA – zie die moordenaar Pinochet
Deze is ook door de VS in het zadel geholpen

Opnieuw economische kopzorgen voor EU

Beschermt de overheid haar burgers nog wel?