in ,

Amerika strooit met extra wapens voor ISIS en Al Qaida

De VS wierpen vorige week vijftig TON aan wapens af boven , om Al Qaida te helpen in hun strijd tegen die verduivelde Russen.

Voor die vervloekte ‘Poetin!‘ aanleiding om te verzuchten dat ‘sommige landen‘ havermout hebben zitten waar anderen hersenen hebben. Dat is niet bijzonder diplomatiek opgemerkt. Maar de VS is niet bereikbaar meer voor diplomatieke taal, en lijkt willens en wetens af te koersen op WW III.

Zoals in al mijn vorige bijdragen waarin ik sprak over de risico’s van een Derde Wereldoorlog, is het voorgaande geen voorspelling. Het is de indruk die ik, en met mij nog vele serieuze analisten van de geopolitieke ontwikkelingen hebben, gezien de ramkoers van de VS. Gevoegd bij de constatering dat de ‘olieDollar‘ zijn langste tijd gehad heeft, en op de nominatie staat een ‘gewone munt‘ te worden, net als alle andere. En niet langer de ‘munt‘ waarin bedrijven en landen hun handelstransacties vastleggen. Terwijl de VS verzuipt in de schuld. Die afgelopen week met $2.7 biljoen naar boven toe werd bijgesteld. Het is echter geen ‘done deal’. Europa, met name, kan nog het verschil maken, als het zichzelf herpakt. Maar dan moeten ze niet te lang meer wachten!

In NRC noteerde Gert van Langendonck, correspondent in Beiroet, dat rond de tachtig procent van de overgebleven Syriërs in de door Amerikaanse gematigde‘ terroristen ‘bevrijde‘ gebieden in het noordwesten van Syrië, Al Qaida steunt. Laat dat eens even tot u doordringen? Wilt u dat Al Qaida, na Libië, ook de controle krijgt over Syrië? Lijkt u dat een opsteker voor Europa? Bent u er van overtuigd dat al die gevluchte Syriërs dan weer terugkeren naar hun eigen land? Ga het ze anders even vragen. Er zitten er nu genoeg hier in Nederland. Met dank aan de Rutte’s, Koenders’ en Timmermansen van dit kleine land, dat zo graag meedoet met de Grote Jongens.

Wat er voor nodig is om Europa zo gek te krijgen op te komen voor de belangen van Europese burgers, inplaats van voor de VS en de NAVO, dat weet ik niet. Maar ik hoop echt vurig dat iemand snel aan de noodrem gaat hangen, anders zijn we ‘gezien‘. En mensen als Hollande, de toch tamelijk wereldvreemde Franse president, die zo graag nóg pro-Amerikaanser wilde zijn dan Sarkozy, lijkt het spoor totaal bijster. Hij ziet kansen voor om toch weer schepen te verkopen aan de Russen, nadat hij in opdracht van de VS de twee in aanbouw zijnde schepen met verlies aan Egypte verkocht. Wie bedenkt zoiets? De Russen zien nu juist kansen voor hun eigen defensie industrie, in een wereld die toch redelijk verrast is door de slagvaardigheid van die afgeschreven strijdmacht, met hun ‘oude zooi‘.

Maar goed, de Russen rammen er meedogenloos op los in Syrië, met tientallen ‘sorties‘ per dag, en de belofte dat aantal binnenkort te verdrievoudigen. Tegelijk stuurt duizenden militairen om op de grond het leger van ‘Damascus‘ een handje te helpen. Geen wonder dat de vrienden van de VS zich afreageerden op de Russische ambassade in de Syrische hoofdstad, en een groep vreedzame demonstranten die blij zijn met de komst van de Russen naar hun land.

De VS maken zich nu op om nog meer wapens af te gooien boven gebieden waar extremisten actief zijn in de strijd tegen het Syrische leger, en de Russen. Als aanvulling op de spullen die ze de afgelopen jaren al leverden. Welke gedachte daar achter zit zou ik u niet kunnen vertellen. Als ik de Russen was, zou ik de Amerikanen in die zin dankbaar zijn, dat ze eigenlijk slechts in de gaten hoeven te houden wanneer er weer een C-17 vanuit Turkije koers zet naar Syrisch grondgebied, compleet met een escorte van gevechtsvliegtuigen. En nadat ze de pallets met wapens af hebben gegooid, hoeven de Russen alleen maar te wachten tot ISIS en Al Qaida op die rijke buit afkomen. En dan ‘BOEM!‘ Havermout……..

Lees verder bij de Bron: Stop de bankiers

Photo by Cristian Ştefănescu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Nou, ik weet wel hoe die Europese unie is te overtuigen.
Want al die politici zijn Katholieken.

Als Nederlanders blind blijven voor de feiten, moedwillig of onbewust is mij niet geheel duidelijk, dan blijven die Katholieken door gaan met plunderen en uitmoorden van iedereen die weigert Katholiek te worden of Moslim. Als je de Bijbel leest wordt je vermoord, zodra de Katholieken de kans krijgen, want het is Katholieken niet toegestaan de Bijbel te lezen. De VS wordt geregeerd door Katholieken, en deze wapens worden al jaren geleverd aan Al Quaida en ISIS, want de Islam is het zwaard van de kerk.

http://2.bp.blogspot.com/-00L8OAO_j8k/VEaTiU-mKWI/AAAAAAAAJSk/41pLh0YiFXA/s1600/Woman%2B(church)%2BRides%2Bthe%2BBeast%2B(state)%2B003.jpg

Leen
5 jaren geleden

Dadelijk verschijnen er onderzeers voor de kust van de VS
De schade is daar dan zo groot- dat alle militaire controle weg valt

Henk
5 jaren geleden

Uit de Westerse hoek komen alle aanslagen.
–Uitgevoerd door de ShinBet–
.
Ook op dat Russische Vakantie vliegtuig “in Egypte”
.
Bedoeling was – opstand en onrust te veroorzaken binnen Rusland
,
Was tegen Putin gericht

Frans
5 jaren geleden

.
Zou zo maar eens kunnen. Politiek is tot alles in staat

MH-17: Wat doelbewust buiten het rapport is gelaten

Kabinet kan kritische rapporten/misstanden vanaf 1 januari geheimhouden