in , ,

Amerikaanse regering vraagt identiteit van bezoekers anti-Trump site op

Het Amerikaanse ministerie van heeft gevraagd om de privé-informatie van drie anti-Trump activisten.

Het zou gaan om de informatie van drie activisten die protesten tijdens de inauguratie van president Donald Trump organiseerde. Meer dan 200 mensen werden toen gearresteerd.

Het ministerie wil onder andere alle persoonlijke gegevens, inclusief wachtwoorden, persoonlijke berichten en hun fysieke adres. Ook wordt informatie gevraagd van alle 6.000 gebruikers die op die pagina's zijn geweest.

De onder burgerrechtenorganisaties is groot. De regering zou haar macht misbruiken door grote hoeveelheden persoonlijke informatie te zoeken. De American Civil Liberties Union (ACLU), een burgerrechtenbeweging die opkomt voor de , heeft de rechtbank gevraagd om het zoekbevel te vernietigen.

Een advocaat van de ACLU noemt het tegen CNN “bijzonder huiveringwekkend” dat de regering de politieke associaties van zijn eigen tegenstanders wil onderzoeken.

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Afschaffing Burgerrecht

Stelt Spaanse regering legitimiteit Europese unie in vraag?