in , , ,

Amerikaanse RIVM binnenkort door Google en Facebook gecanceld vanwege de zinloosheid van mondkapjes

green and white braille typewriter

Vrijdagmiddag brachten de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (nog steeds de CDC genoemd, hoewel ze een ‘P’ hadden toegevoegd) een ketterse rapportage uit over het dragen van maskers en COVID-19.

Het rapport, geschreven door minstens een dozijn artsen, promovendi en, bizar genoeg, een handvol advocaten, onderzocht hoe maskerende mandaten in de VS COVID-gevallen en sterftecijfers beïnvloedden.

Met alle mediapropaganda over de effectiviteit van maskers … en alle signalering van deugd, met politici en verslaggevers die live op tv verschijnen met maskers op … zou je denken dat de gegevens onweerlegbaar en overweldigend zouden bewijzen dat maskers de wereld hebben gered.

Maar dat is niet wat het rapport zegt.

Volgens de analyse van de CDC waren tussen 1 maart en 31 december vorig jaar over de gehele staat maskerende mandaten van kracht in 2.313 van de 3.142 provincies in de Verenigde Staten.

En kijkend naar de gegevens per provincie, concludeert de CDC dat maskermandaten verband hielden met een gemiddelde afname van 1,32% van de groeipercentages van COVID-19-gevallen en sterfgevallen gedurende de eerste 100 dagen nadat het maskerbeleid was geïmplementeerd .

Wacht wat? Slechts 1,32%?

U leest het goed, ze hebben de decimaal niet verkeerd geplaatst: volgens de federale overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het beheer van de COVID-1984-pandemie, is het verschil tussen maskermandaten en geen maskermandaat letterlijk slechts 1,32% verschil.

En vergeet niet dat het heel goed mogelijk is dat het werkelijke cijfer zelfs lager is, gezien alle twijfelachtige COVID-statistieken.

De CDC meldt bijvoorbeeld dat griepgevallen in de Verenigde Staten in het griepseizoen 2020-2021 tot bijna nul zijn gedaald, vergeleken met 56 MILJOEN het voorgaande jaar.

Het is verbazingwekkend dat ze verwachten dat iemand deze gegevens serieus neemt.

Moeten we echt geloven dat de griep is uitgeroeid?

bfm1D52

Of is het mogelijk dat, misschien heel misschien, ten minste enkele gevallen van griep een verkeerde diagnose hebben gesteld als COVID?

Als dat het geval is, is de werkelijke impact van maskers op de groeipercentages van COVID mogelijk veel lager dan 1,32%.

Zelfs de CDC lijkt dit te begrijpen, want aan het einde van haar rapport concluderen ze inspirerend door te stellen dat maskermandaten “ het potentieel hebben om de verspreiding van COVID-19 te vertragen. ​ ​ [het vet is duidelijk van mij]

Werkelijk? ​ Dat is ketterij! En een duidelijke tegenspraak met de richtlijnen van de WHO. We vragen ons af of Google en Facebook zich voorbereiden om dit rapport te censureren, aangezien ze zichzelf hebben aangewezen als het Ministerie van Waarheid.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Het nut van vaccinatie: De groepsDRUKspuit

black metal gate with closed signage

Record aantal bedrijven vorig jaar ‘vrijwillig’ gestopt