in , , , ,

Amerikanen geloven niet dat de Russen hun verkiezing gehakt hebben

Ondanks de hysterische blitzkrieg inspanningen van de mainstream media de afgelopen weken om de wereld te overtuigen dat “”, nota bene onder persoonlijke leiding van Vladimir Putin, de Amerikaanse “gehakt” en de voorspelde overwinning van Hillary weg zou hebben genomen, gelooft het merendeel van de Amerikaanse bevolking hier nagenoeg niets van.

Eindeloos werden zgn “anonieme bronnen” van binnen de CIA geciteerd terwijl er uiteindelijk feitelijk nooit ook maar het minste bewijs gepresenteerd werd om de “story line” te onderbouwen.

In een epische illustratie van gebrek aan geloofwaardigheid van de mainstream media, blijkt dat ondanks de enorme inspanningen meer dan 70% van het Amerikaanse publiek nog steeds niet overtuigd is dat Rusland “invloed had” op de verkiezingen van 2016.

Uit een nieuwe poll uitgevoerd door Morning Consult blijkt slechts 29% van de Amerikanen het gevoel te hebben dat ze “met bijna zekerheid weten” dat Rusland verantwoordelijk is voor het van DNC en Podesta e-mails …

Natuurlijk zouden we ons af kunnen vragen hoe iemand dit “met bijna zekerheid” zou kunnen “weten” gezien er feitelijk geen bewijs is overlegd, maar we zullen hen maar geloven op hun woord. [ Nog afgezien dat , met een perfecte staat van dienst qua betrouwbaarheid, keer op keer publiekelijk heeft aangegeven dat de bron van de gelekte emails niet van (de) Russen afkomstig was.]Ondertussen wonnen “De Democraten in het Congres” de prijs voor de “minst vertrouwde groep in Washington DC“, terwijl de CIA, NSA en de FBI nog steeds als geloofwaardige organisaties worden gezien door bijna twee derde van de Amerikanen …

Zo veel dus voor de inspanningen van Snowden en zijn onthulleningen van de massale illegale spionage operaties door de NSA die dagelijks worden uitgevoerd op vrijwel elke Amerikaanse … Niemand lijkt dat al te veel meer te schelen.


Rusland hakte de Amerikaanse verkiezingen“; fake nieuws, of niet?

Lees verder via de Bron: zaplog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stuur de vervuilende plastic SPAM van Postcode Loterij gewoon Retour Afzender

FEAR mongering: De Elite’s plannen falen, wat komt nu?