in ,

Amerika’s apocalyptische schuldencrisis: 63 van Amerika’s 75 grootste steden zijn volledig blut

richardsdrawings / Pixabay

De schuldencrisis in de Verenigde Staten van Amerika heeft apocalyptische proporties bereikt. Een nieuw en gruwelijk rapport beschrijft de reden waarom 63 van de grootste steden van Amerika helemaal kapot zijn: schulden en te hoge uitgaven.

Volgens een recente analyse van de 75 meest bevolkte steden in de Verenigde Staten, kunnen 63 van hen hun rekeningen niet betalen en bedraagt ​​het totale bedrag aan niet-volgestorte schulden bij hen bijna $ 330 miljard. Het grootste deel van de schuld is toe te schrijven aan niet-gefinancierde gepensioneerde voordelen, zoals pensioen- en gezondheidszorgkosten. Dat betekent dat degenen die van dat geld afhankelijk zijn, er waarschijnlijk geen cent van zullen zien. 

“Dit jaar is de pensioenschuld goed voor $ 189,1 miljard en de andere vergoedingen na uitdiensttreding (OPEB) – vooral de verplichtingen van de gepensioneerde gezondheidszorg – bedroeg $ 139,2 miljard, “het derde jaarlijkse rapport” Financial State of the Cities ” geproduceerd door het in Chicago gevestigde onderzoek organisatie,  Truth in Accounting (TIA), staten. TIA is een non-profit, politiek niet-gelieerde organisatie bestaande uit bedrijfs-, gemeenschaps- en academische leiders die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de financiële rapportage door de overheid.

Veel staats- en lokale overheden verkeren niet in goede staat, ondanks het herstel van de economische en financiële markten sinds 2009″, zei  Bill Bergman, onderzoeksdirecteur bij TIA, aan Watchdog.org .

De top vijf steden in de slechtste financiële vorm zijn New York City, Chicago, Philadelphia, Honolulu en San Francisco. Deze steden, in aanvulling op Dallas, Oakland en Portland, ontvingen allemaal “F” -cijfers. In New York City is bijvoorbeeld slechts $ 4,7 miljard gereserveerd om $ 100,6 miljard aan beloofde gezondheidszorg voor gepensioneerden te financieren. In Philadelphia zou elke belastingbetaler $ 27.900 moeten betalen om de schuld van de stad te dekken. In San Francisco zou het $ 22.600 per belastingbetaler kosten.

Tegen het einde van het fiscale jaar 2017 hadden 63 steden niet genoeg geld om al hun rekeningen te betalen, zo staat in het rapport, wat betekent dat schulden groter zijn dan de inkomsten. TIA merkt op dat gekozen functionarissen “de werkelijke kosten van de overheid niet in hun budgetberekeningen hebben opgenomen en de kosten hebben doorgeschoven naar toekomstige belastingbetalers.”

– Hartford City News Times

Om dat eenvoudiger te zeggen: uw kinderen zijn verkocht in schuldenlavernij en eigendom van de regeringen; zowel lokaal als federaal. De regering straft officieel de ongeborenen vanwege hun onvermogen om met geld om te gaan.

Wat een tijd om te leven …

Een belangrijk probleemgebied dat TIA identificeert is dat stadsleiders liegen. (Wat een schok! Een leugenachtige politicus …) Deze politieke meesters hebben enorme schulden opgelopen, ondanks de gebalanceerde budgettaire vereisten die ze opgelegd hebben door het publiek op te lichten en tot slaaf te maken.

“Helaas hebben sommige gekozen functionarissen gedeelten van het geld gebruikt dat aan pensioenfondsen is verschuldigd om de belastingen laag te houden en te betalen voor politiek populaire programma’s”, stelt TIA.

“Dit is vergelijkbaar met het berekenen van verdiende voordelen aan een creditcard zonder het geld te hebben om de schuld af te betalen. In plaats van nu beloofde voordelen te financieren, zijn ze ten laste gelegd van toekomstige belastingbetalers. Door de uitkering van employee benefits naar toekomstige belastingbetalers te verschuiven, lijkt de begroting in evenwicht te zijn, terwijl de gemeenteschuld toeneemt. “

Het is slechts een kwestie van tijd totdat dit systeem is gebouwd op schulden en de diefstal op de grond stort.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Facebook en Twitter verwijderden duizenden ‘desinformatie’-accounts zonder bewijzen

Migranten brachten tbc terug in Nederland, tientallen miljoenen aan zorgpremie gebruikt