in ,

Amsterdam overspoeld door criminaliteit, college heeft andere prioriteiten: ‘Zuivel en vlees verbieden!’

De handgranaten vliegen je om de oren maar dat is oké …

jftben / Pixabay

Terwijl Amsterdam gebukt gaat onder een misdaadsgolf die z’n weerga niet kent, doet het College van B&W nog altijd alsof hun neus bloedt. Liever storten zij zich op peperdure linkse verbodsgeintjes, dan op het aanpakken van de grote problemen van de stad.

Wethouder Ivens deed het even voor: hij wil afrekenen met vlees en zuivel in de hoofdstad.

Menig Amsterdammer zal met schaamrood op de kaken vandaag de voorpagina van De Telegraaf bekeken hebben. Met chocoladeletters staat daar een ongemakkelijke over de wijze waarop criminelen bezit hebben genomen van een stad die zogenaamd bestuurd wordt door een stel linkse koekwausen.

“Amsterdam kraakt onder misdaad,” kopt de krant. En schrijft: “De hoofdstad heeft de strijd tegen de georganiseerde misdaad vrijwel verloren.”

Het artikel schrijft hoe bestuurders en de drugscriminaliteit nooit hebben willen doorgronden, en het nu uit onkunde maar de vrije loop laten.

Maar gelukkig hebben Amsterdammers ook nog wethouder Ivens. En wethouder Ivens heeft wel wat nieuwe prioriteiten nu het niet zo erg meer wil opschieten met die strijd tegen de misdaad.

De dekselse SP-bestuurder heeft gewoon een nieuwe vijand gevonden:  …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat het Amsterdamse GroenLinks maar niet horen: Brussel start met stadstol

Opsporing Verzocht inmiddels zo schokkend geworden dat kijkers slachtofferhulp nodig hebben